Kézilabda

2024.08.29. 13:07

Újabb felkészülési mérkőzésen győzött a Tatai AC

Budapesten aratott diadalt a Komárom-Esztergom vármegyei csapat. A Tatai AC lassan kezdett, de a végére magas szinten teljesítettek a játékosaik.

Kemma.hu

Újabb sikert felkészülési mérkőzésen aratott sikert a Tatai AC csapata. Az alaposan „megfiatalított” együttesük a szintén NB II.-es csapat, a TFSE ellen lépett pályára, idegen színekben. az első félidőt kissé lassan kezdték a tataiak kézisek, nem találták a ritmust.

A Tatai AC újabb győzelmet szerzett
Forrás: TAC Férfi kézilabda csapat/Facebook

A fordulás után a védelem valóban jobban muzsikált és a kapusteljesítményt is magas színvonal jellemezte. A második félidőben hamar kiegyenlített a Tata, majd átvették a vezetést is. Ettől a ponttól kezdődően már uralták az ütközet ritmusát, nem remegett meg a fiúk keze, még a nehezebb pillanatokban sem, ennek segítségével megnyerték a mérkőzést.

A győzelem ellenére a csapat vezetőedzője kijelentette, hogy rengeteg dolguk van még. Elmondása alapján az erőnlétet még egy szinttel feljebb csavarják, ami akár az egyik erősségük is lehet majd az idény során. Véleménye szerint a védekezést még jobban össze kell rakni és a támadójátékon is lehet simítani, de időarányosan nem állnak rosszul.

Kézilabda, felkészülési mérkőzés

TFSE - Tatai AC 33-39 (20-17)

Tata: Pulai - Darmstädter (kapusok), Huber 9, Sárosi 6, Kiss 5, Dömötör 5, Brucker 4, Szeleczki 3, Tóth 3, Nemes 2, Nényei 1. Zwickl 1, Steczina.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában