Folytatódik a harmadosztály

2024.08.07. 15:07

Mosonmagyaróváron javíthat a Komárom VSE

A hétvégi Magyar Kupa forduló után hétközi mérkőzésekkel folytatódik a harmadosztályú pontvadászat. A férfi labdarúgó NB III. második fordulójában a Komárom VSE Mosonmagyaróvárra látogat.

Kemma.hu

Másfél hét kupaszünet után folytatódik a férfi labdarúgó NB III. Szerdán délután 17 óra 30-kor a Komárom VSE a Mosonmagyaróvár vendége lesz a harmadosztályú pontvadászat második fordulójában.

A Komárom VSE Mosonmagyaróváron javíthat
A Komárom VSE Mosonmagyaróváron javíthat
Forrás: Komárom VSE/Facebook

A Komárom VSE első szezonbeli győzelmére hajt

Az egy forduló után szintén egy pontos Credobus Mosonmagyaróvár otthonában látogat Burányi Tamás csapata. A július utolsó hétvégén megrendezett első fordulóban a komáromiak az ETO Akadémia ellen szerzett egy egységet, a csapat nyitó mérkőzése 1–1-es döntetlent hozott.

A Komárom VSE egyenlítő gólját a 27 éves Sandal Dominik szerezte, aki 2017 és 2019 között két szezon erejéig a másodosztályban is pályára lépett a Gyirmót FC Győrben.

A Győr-Moson Sopron vármegyei rivális a Gyirmót FC Győr II elleni szintén 1–1-es eredménnyel indította a 2024-25-ös NB III.-as idényt.

A komáromiak javításra készülnek

A MOL Magyar Kupa hétvégén lejátszott első fordulójában a Komárom VSE 1–0-ra kikapott az azonos osztályban szereplő Veszprém vendégeként.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában