Labdarúgás

2024.07.29. 14:31

A Komárom VSE is megkezdte szezonját

Kiegyenlített párharcot vívott a két együttes. A Komárom VSE egy gólos hátrányból hozta vissza döntetlenre a mérkőzést.

Kemma.hu

Elrajtolt az NB III. labdarúgó szezonja is, az Észak-Nyugati csoportban megvívta első mérkőzését a Komárom VSE csapata. A mérkőzés lendületesen indult, nem bízta a véletlenre a dolgokat a hazai csapat: a 11. percben megszerezték a vezetést Ntsama Luc William góljával. A Komárom nem esett szét a gyors kapott találat után, nem sokkal később, a 24. percben egyenlített a csapatuk egy sikeresen értékesített büntetővel. Sandal Dominik rövid idő alatt visszahozta a csapatát az egy pontot érő döntetlenre.

Komárom VSE
Döntetlent játszott a Komárom VSE (zöld mezben) és az ETO Akadémia
Forrás: Komárom Városi Sportegyesület/Facebook

A második felvonás gólt nem tartogatott, a két együttes ettől függetlenül próbálkozott, de nem bírtak egymással, így 1-1-es döntetlennel zárták a mérkőzést.

Labdarúgás, NB III. Észak-Nyugati csoport, 1. forduló

ETO Akadémia - Komárom VSE 1-1 (1-1)
Győr, ETO Stadion, vezette: Holczbauer F. (Blum D., Hegedüs B.)

ETO: Ruisz - Kulcsár, Kiss, Bánáti (Décsy 60.), Ntsama (Moharos 68.), Koncz, Mitring, Krpic, Deákovits (Selyem 68.), Csala (Bíró 80.), Farkas.

Komárom: Ásványi - Vukasovic, Sandal, Szecsődi, Koch (Kapus 85.), Tímári, Nagy Z. (Kubicsek 55.), Lőrincz (Bartos 55.), Horváth, Múcska (Csöngei 68.), Nagy Zs.

Gólszerzők: Ntsama (11.), illetve Sandal (24.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában