Rally verseny

2024.08.19. 16:18

Elmarad a X. Oroszlány Rally? Itt a rendezők válasza!

A napokban több olyan hír is terjengett az interneten, miszerint nem biztos, hogy megrendezik a rallye-versenyt Oroszlányban. Többen azt fejtegették, hogy a kötelező engedélyek beszerzésének hiánya miatt fújhatják le a versenyt. A szervezők most eloszlatták a kételyeket

Kemma.hu

Pont került a máig megválaszolatlan kérdésre. Az Oroszlány Rally hivatalos Facebook-oldalán jelentette be a hírt, miszerint nem marad el a X. Oroszlány Rallye Verseny. 

A hagyományokhoz hűen, a bányásznapi rendezvénysorozat felvezetéseként, augusztus 24-25-én az „Oroszlány Város Vándordíjáért” zajló kétnapos autóversenyt rendezi meg a bányászváros.

Augusztus 20-ig még tart a nevezés a futamra, azonban egy nem várt fake news áradat majdnem beárnyékolta a versenyt. Az interneten az elmúlt napokban ugyanis többen azt kezdték el terjeszteni, hogy nem lesz megtartva idén a rally verseny, sokak szerint az engedélyek hiánya miatt. 

Ezen feltevésre reagáltak most a rendezők, s mindenkit megnyugtattak: az előkészületek megvalósultak, az engedélyek pedig hiánytalanul beszerzésre kerültek. 

Hivatalosan kijelentjük, a verseny megrendezésének semmilyen jogi akadálya nincs. Minden törvényileg előírt hozzájárulással, biztosítással és engedélyekkel rendelkezünk. Egyetlen akadálya lehet a versenynek, ha ti nem jöttök. Másfél nap van hátra a nevezési határidőig. Nevezzetek, gyertek, legyen olyan mint szokott

– írtak a rendezők hivatalos Facebook-oldalukon. 

Így hát idén sem maradunk benzingőz és gyorsan száguldó autók nélkül: a bányászvárosban hamarosan újra felhörögnek a tuning-autók. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában