Szlovák bajnokság

2024.07.25. 18:34

Ingyenes szurkolói buszt indít a Slovan elleni első hazai mérkőzésére a KFC Komárom

A "hazai" mérkőzéseket az új stadion építésének elhúzódása miatt az idény őszi felében Aranyosmaróton játssza a csapat.

Kemma.hu

Szép gesztussal kedveskedik szurkolóinak az észak-komáromi KFC Komárom focicsapat. Mint azt a Facebook-oldalukon közzétették, ingyenes szurkolói buszt indítanak az ŠK Slovan Bratislava elleni bajnoki mérkőzésre.

Szombaton 17:30-kor szurkolói busz indul a KFC-stadion elől Aranyosmarótra, amelyre kötelező az előzetes feliratkozás. Jelentkezni személyesen a stadionnál van lehetőség Kocsis Istvánnál munkanapokon 8:00 - 18:00 óra között. A mérkőzés helyszínének pontos cím: Továrenská 64, Zlaté Moravce (Aranyosmarót).

Erre azért van szükség, mert a csapat új stadiont épít, a munkálatok azonban elhúzódtak. Így előreláthatólag az ősz második felében léphetnek csak pályára Észak-Komáromban, addig a hazai mérkőzéseiket a 80 kilométerre található Aranyosmaróton (Zlaté Moravce) játsszák.

Mint ismert, a 124 éves múltra visszatekintő felvidéki klub története legnagyobb sikerét érte el a 2023/2024-es idényben, amikor megnyerték a szlovák másodosztályú bajnokságot. Így fennállásuk során először a szlovák élvonalban kezdhetik meg a szereplést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában