Labdarúgás

2024.07.22. 11:41

Döntetlennel végződött a KFC Komárom főpróbája a Slovan elleni meccsre

Gól nélküli döntetlent ért el az MTK Budapest FC otthonában az észak-komáromi csapat. A KFC Komárom ezzel befejezte a felkészülést a történelmi szezonra.

Kemma.hu

Szombaton játszotta utolsó felkészülési mérkőzését a felvidéki KFC Komárom csapata. Ezúttal az MTK otthonába látogatott el Radványi Miklós vezetőedző legénysége, ahol egy jó iramú, de gól nélküli 0-0-ás döntetlent sikerült játszaniuk.

Mint arról már mi is beszámoltunk, a 124 éves múltra visszatekintő észak-komáromi klub története legnagyobb sikerét érte el a 2023/2024-es idényben, amikor megnyerték a szlovák másodosztályú bajnokságot. Így napokon belül fennállásuk során először a szlovák élvonalban kezdhetik meg a szereplést.

A cél egyértelműen a bennmaradás lesz, a bajnokság rajtja viszont a lehető legnehezebben alakult papíron számukra. Első élvonalbeli meccsük ugyanis rögtön a 14-szeres szlovák rekordbajnok, a 2019 óta zsinórban 6 bajnoki címet nyerő ŠK Slovan Bratislava ellen lesz július 27-én, szombaton, míg a második fordulóban az utóbbi években rendre dobogón végző másik felvidéki magyar klub, a dunaszerdahelyi DAC otthonába látogatnak.

Ráadásul a stadionjuk átépítése miatt előreláthatólag az ősz második felében léphetnek csak pályára Észak-Komáromban, így amíg tartanak a munkálatok, addig a hazai mérkőzéseiket Aranyosmaróton rendezik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában