Igazolások

2024.07.06. 09:17

Három új labdarúgó a Dorog keretében

Nem áll meg a dorogi csapat, újabb játékosokat szerződtettek. Három fiatal labdarúgó fogja a következő szezontól erősíteni a csapatot.

Kemma.hu

Újfent bejelentett a Dorogi FC csapata hivatalos szerződtetéseket. Hajdi Péter személyében egy fiatal, tehetséges középpályás szerzett az együttes. Egy dinamikus, kreatív játékosról van szó, aki védekezésben és támadásban egyaránt hasznos teljesítményt képes nyújtani. A 20 éves sportoló 17 éves korára már az Újpest első csapatával is edzett, majd bajnoki meccsen is bemutatkozott. Előző szezonban az Issimo csapatát erősítette.

Hajdi Péter
Hajdi Péter
Forrás: Dorogi FC/Facebook

Wend Balázs új klubja is a dorogi futballcsapat. A 19 éves támadó középpályás már három klubot is megjárt: Tatabánya, Vasas és Sárisáp. A sokoldalúsága sokat számít majd az együttesének.

Wend Balázs
Wend Balázs
Forrás: Dorogi FC/Facebook

A 18 éves Vajda Milán támadó poszton bevethető, a  fiatalszabálynak megfelelő játékosról van szó. Milán a Puskás Akadémián nevelkedett, majd Ausztriába tette át tehetségét. A kitérő után visszatért Magyarországra, az Újpest és a REAC együttesénél focizott.

Vajda Milán
Vajda Milán
Forrás: Dorogi FC/Facebook

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában