Felkészülés

2024.06.29. 17:37

Döntetlent ért el az Újpest ellen a KFC Komárom

Nem bírt egymással a két csapat. A KFC Komárom "hazai" pályán ért el 1-1-es döntetlent az Újpest ellen.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, az észak-komáromi KFC Komárom csapata hat felkészülési mérkőzést tervez játszani a bajnoki szezon kezdetéig. A szombati első meccsen rögtön a nagy múltú Újpest FC-t fogadták "hazai" pályán. Azért az idézőjel, mivel a KFC stadionjának építési, átalakítási munkálatai javában tartanak, ezért a találkozót az Észak-Komáromtól 15 kilométerre, mindössze 2700 lelket számláló Komáromszentpéteren rendezték meg. Az 1-1-re végződő meccs ráadásul jótékony célt is szolgált, a bevételt ugyanis a komáromszentpéteri sportegyesületnek ajánlották fel.

A vezetést az észak-komáromi csapat szerezte meg az első félidő végén, a 39. percben Tamás Nándor találatával, aki csapattársa kihagyott tizenegyesét tette jóvá, miután bevágta a kipattanót. A KFC sokáig tartotta is az előnyét, ám a vendég újpestiek a 72. percben egyenlítettek: egy gyönyörűen végigvitt akció során Dékei Márk talált a hálóba. Az eredmény pedig később már nem változott.

A 124 éves múltra visszatekintő KFC Komárom története legnagyobb sikerét érte el a maguk mögött hagyott idényben, Radványi Miklós vezetőedző legénysége ugyanis megnyerte a szlovák másodosztályú bajnokságot, így a július utolsó hétvégéjén rajtoló élvonalban kezdheti majd meg a következő szezont.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában