NBII

2024.05.28. 19:53

Megvan, hogy kivel játszik a Bányász az osztályozón

Az Opus Tigáz Tatabánya az NBIII. Északnyugati csoportjának megnyerésével kiharcolta a jogot, hogy egy másik csoport bajnokával megküzdjön a feljutásért. Az MLSZ kedden délelőtt elkészítette az osztályozók sorsolását.

Kemma.hu

A Tatabánya az északnyugati, a Szentlőrinc a délnyugati, a Putnok az északkeleti, míg a Békéscsaba a délkeleti csoportot nyerte meg, így ez a négy együttes várhatta az osztályozók keddi sorsolását, hogy kiderüljön, melyik csapat ki ellen vívhat meg az NBII-es szereplésért.

A Bányász focistái az ünneplés után már a Békéscsaba ellen készülhetnek
Fotó: Szendi Péter / Forrás: Vas Népe

A Magyar Labdarúgó Szövetség a Bányászt a legerősebbnek tartott Békéscsabával, a Putnokot pedig a Szentlőrinccel sorsolta össze. Az első mérkőzést Tatabányán, a Grosics Gyula Stadionban rendezik június 2-án, 16 órakor (az eredeti időpont 17 óra 30 perc volt, de a televíziós közvetítés miatt előrehozták). A visszavágóra egy héttel később, június 9-én kerül sor a viharsarki városban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában