Tájékoztató

2024.07.01. 05:55

Reggeli útinform: ezt kell tudni, ha ma autóba ülsz

Ma is összefoglaltuk nektek, milyenek az útviszonyok, az időjárás, valamint a lezárt utak helyzete.

Kemma.hu

Az utinform.hu tájékoztatása szerint az M1-es autópályán, új terelést építettek ki Lébény térségében. A Hegyeshalom felé vezető oldalon a 132-es és a 142-es kilométer között a külső és a leálló sávot lezárták. A forgalmat sávelhúzással a belső és az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Budapest irányába a külső és a leálló sáv járható. 

A Köpönyeg.hu prognózisa szerint hétfőn hajnalban elszórtan fordulnak elő zivatarok. Napközben a többórás napsütés után délután főleg a Nyugat- és Délnyugat-Dunántúlon, valamint ÉK-en fordul elő zápor, zivatar.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőn az erőteljes gomolyfelhő-képződés és fátyolfelhők mellett általában több órára kisüthet a nap. Számítani kell záporokra, zivatarokra, hazánk középső részén kisebb, nyugati, délnyugati, valamint északkeleti harmadán nagyobb számban. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik az északnyugati, nyugati szél. Zivatarok környezetében viharos lökések is előfordulnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 33 fok között várható, délkeleten lesz a melegebb idő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában