Ne maradj le!

2 órája

Tovább mélyült Sallai Nóra tragédiája, megint jegyzőt cserélt Szücsné

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Sallai Nóra tragédiája - Felfüggesztett, 10 év? Mit kaphat a sofőr a kis Bende haláláért?

Elhunyt Bende, a Jóban Rosszban színésznőjének gyermeke, miután édesanyjával súlyos közúti balesetet szenvedtek. Sallai Nóra továbbra is az életéért küzd. A Kemma.hu egy jogász segítségével megnézte, hogy milyen büntetésre számíthat a baleset okozója.

Megint jegyzőt cserélt Szücsné, ez már az ötödik 5 év alatt

Öt éves polgármesteri ciklusa alatt pont ennyi jegyzőt cserélt le Szücsné Posztovics Ilona. A tatabányai városvezető büszkén hirdeti az új jegyzőinek esküjét a közösségi oldalon és munkasikert kívánt nekik.

Amikor egy kis híd építése nagyívű házassághoz vezetett

A kecskédi művelődési házban tartott idősek napja alkalmából, mint mindig, külön köszöntötték a jelen lévő legidősebb hölgyet és urat, valamint azt a párt, amely legrégebben él házasságban. A legrégebben köttetett házasság csaknem 61 éves – Kurcz Emerencia és Szabó Pál közös életműve. Otthonukban fogadtak bennünket, hogy megírjuk a 65 éve tartó szerelmük történetét.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

A szociális intézmények szürke eminenciása: a Kerényi

Éveken át, de olykor egy életen át is elmegyünk épületek, intézmények mellett anélkül, hogy tudnánk, mi célt szolgál pontosan. Így voltunk a kömlődi Kerényi Béla Református Diakóniai Intézménnyel is, amely a református egyházközség értelmi fogyatékosokat ellátó szociális intézménye. Médiában sosem szerepelt. Készítettünk hát róla egy portrét.

Kifizetőhelyként tekintett az állami társaságokra Magyar Péter

A baloldali politikus az érdemi munkában szinte alig vett részt.

Sallai Nóra balesete: egy intenzíves ápoló elárulta, milyen esélye van a színésznőnek

Sallai Nóra lélegeztetőgépen van, állapota még mindig kritikus. A színésznő szeptember 27-én szenvedett autóbalesetet, a vele utazó kisfia életéért hiába küzdöttek, a kórházban meghalt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában