Siker és ünneplés

2 órája

Tiszteletbeli vízimolnár lett Czunyiné dr. Bertalan Judit

Hatalmas összefogással állították meg az árvizet Neszmélyen a Vízimolnár utcában. Az ár levonultával egy árvízi after partival ünnepelték meg a sikert, amire Czunyiné dr. Bertalan Juditot is meghívták.

Goletz-DeáK Viktória

Az országgyűlési képviselő, Czunyiné dr. Bertalan Judit osztotta meg közösségi oldalán, hogy tiszteletbeli vízimolnár lett. Ugyanis meghívást kapott a neszmélyi Vízimolnár utcába, hogy együtt ünnepelje a helyiekkel a dunai árvíz legyőzését. 

– Szombaton este tiszteletbeli vizimolnár lettem. Erre nagyon büszke vagyok! Ilyet nem mindenki kaphat! A neszmélyi összetartó közösség, a vizimolnárok a szeptemberi árvízi védekezésben résztvevőkkel tartottak egy kis ősz végi közös összejövetelt. Árvízi after, így jött a meghívó. A szolnoki vízügytől Tóth Tamás is velünk volt, aki már visszajáró segítő – írta büszkén Czunyiné a posztjában, ahol természetesen fotókat is közölt az eseményről. 

Mint arról korábban beszámoltunk, a neszmélyi Vízimolnár utcában volt a legnagyobb esélye, hogy az árvíz elönti a házakat. A katonák, a helyiek és a számtalan településről érkező ismerős és idegen segítségével sikerült felépíteni időben a védőgátat, ami megállította az árt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában