Jegyzet 2024.10.09.

2024.10.09. 08:16

Sallai Nóra várandós fotója mutatja meg, mit is kockáztatnak a szabálytalan sofőrök

Puskás Peti olyan üzenetet fogalmazott meg a szabálytalan autósoknak, amit mindenkinek érdemes átgondolnia. Sallai Nóra balesete szomorú és tragikus apropó most arra, hogy mindenki magába nézzen, aki hajlamos „rugalmasan” kezelni a közlekedési szabályokat.

Szűr Annamária

„Megöltetek ismét egy  gyermeket. Tönkretettetek egy családot... Ezt a többesszámot üzenem mindenkinek, aki hisztizik miért lehet csak ennyivel meg annyival menni, ... miért nem szabad egy sör után beülni, miért tilos bedrogozva, akár csak beszívva is beülni, miért gyűlöletes a versenyzés az utakon...és legfőképpen üzenem azoknak a közszereplő ismerőseimnek, akik azzal villognak , mekkorát gyorsul az új státuszszimbólum...Ha a lelkiismeretetek nem is, a súlyos szigorítások talán változtatnának rajtatok.” – Puskás Peti kimondta mindazt, amit sokan gondolunk Sallai Nóra balesete kapcsán. 

Sallai Nóra annak idején, várandósan. Bendénke csak öt év adatott meg végül a földön
Sallai Nóra hat éve, boldogan várva Bende érkezését, minden bizonnyal elképzelve őt, az életét, hogy milyen lesz majd kamasznak, apának, nagypapának. De ez már nem adatott meg a kisfiúnak. Csak az elképzelt álmok, az örök hiány marad...
Forrás: TV2

Sallai Nóra kisfia elhunyt a balesetben

Jelen állás szerint a Jóban Rosszban színésznője egyet „hibázott”: ott és akkor volt abban a kereszteződésben, Alsónémedin, amelyikbe szó szerint belerongyolt egy kivilágítatlan BMW. Sallai Nóra kisfia néhány nappal a tragikus ütközés után életét vesztette.

Halált okozó közúti baleset okozása. Milyen szikár és távolságtartó. Rideg. Szenvtelen. Pedig sem egy ötéves kisfiú, sem más életét elvenni nem szikár dolog. Nem is szenvtelen. Tomboló düh, lelket darabjaira tépő gyász, örök hiány. Egy élet hiánya. És minimum bűntudat (legyünk optimisták, hogy legalább az) a másikon. 

És ezt nem komolyan venni az igazi hiba. Amit most abban az alsónémedi kereszteződésben követtek el. És akik nap mint nap kicsit feszítik a normát. Mert egyszer fékeveszetten, 130-cal így törik majd át a határt. Mondván, még belefér. Nem, nem fér bele! Mert ez lesz a vége... majd egy újabb életnek is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában