Jótékonyság

13 órája

Elképesztő: több mint hatmillió forintot gyűjtöttek a motorosok a kórháznak

Minden évben túlszárnyalják az előző évben összegyűlt összeget, idén sem volt másképp. A motorosok jótékonysági felvonulása idén is a kórházat támogatta.

Kemma.hu

Szeptember közepén több száz motoros vonult fel a mára már fogalommá vált X. Motorosok is Lehetnek Angyalok jótékonysági felvonuláson, amelyen a hagyományok szerint minden évben a Vaszary Kolos Kórháznak gyűjtenek. A résztvevők matrica és egyéb, a rendezvény logójával ellátott ajándéktárgy megvásárlásával járulhattak hozzá az adományhoz.

Lehotay Kata, a rendezvény főszervezője a felvonulás előtt elmondta: az összegyűjtött összeg évről évre egyre magasabbra rúg, tavaly majd 4 millió forint gyűlt össze.

 Idén is sikerült túlszárnyalniuk az angyali motorosoknak az összeget, ugyanis 6 millió 596 ezer forint lett a jótékonysági felvonulás eredménye, számoltak be a szervezők. 

Mi évente egyszer összegyűlünk és letesszük az ütőkártyát az asztalra, bebizonyítjuk, hogy nem vagyunk huligánok, ijesztő vademberek, mindenkinek látnia kell, hogy A Motorosok is lehetnek Angyalok. [...]Egy hála és tisztelet szülte gondolatból jött létre ez a rendezvény, ami már hagyománnyá nőtte ki magát.

– írták posztjukban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában