Ajándék

3 órája

A kis Domi végigpacsizta a 2000 motorost az esztergomi felvonuláson

Ajándékot kapott a motorosoktól az a kisfiú, aki a jótékonysági motorosfelvonuláson pacsizott az összes motorossal. A kisfiú elárulta, mi lesz ha nagy lesz. Persze a válasz nem volt meglepő.

Kemma.hu

Szeptember második hétvégéjén zúgtak fel a motorok Dorogtól Esztergomig, a X. Motorosok is Lehetnek Angyalok felvonuláson, ahol több mint 2000 motorosnak integethettek a helyiek az utak mentén.

A szervezők a jótékonysági felvonulókon kívül rájuk is gondoltak, mert nemrég fotópályázatot is hirdettek „Motoros Angyalokat üdvözlők” témában. A pályázatra sok fotó érkezett a kreatív motoros fogadtatásról, háttérben a felvonuló motorokkal, angyalszárnyú, jelmezes integetőkkel. A legtöbb, több mint ezer szavazatot a kis Domi kapta, aki kitartóan integette és pacsizta végig az 1273 motorból álló menetet.

Dominiknak átadták az ajándékcsomagot. A motorosokat meglátogatták a fotópályázat második és harmadik helyezett apróságait is, akiket megvendégeltek a dorogi motorosboltban. A kicsik elárulták, hogy természetesen mindannyian motorosok lesznek, ha nagyok lesznek.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában