Celebmustra

2 órája

Vadító szett és Oscar-jelölés: ilyen volt a hét celebjeink számára

A hét utolsó napján ezúttal is körbenéztünk, miről beszéltek és posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon és a médiában. Íme!

Kemma.hu

Bogi nem érezte a határokat

Galambos Bogi kamerák előtt mesélt róla, hogy lány létére nem volt éppen „könnyű gyerek”. Galambos Lajost nem egyszer hívatták be miatta a tanárok az iskolába. Boglárka „nem érezte a határokat”, és bár két fiútestvére is van, ő volt a renitens a családban.

Elismerő szavak

Szép gesztust intézett az esztergomi várszínház sokoldalú tehetséggel megáldott lánya a színésznő, Danis Lídia felé.

Gyere kislány...

Horányi Juli tetszését is elnyerte Fehér Krisztián és Burai Krisztián dala. Az énekesnő TikTokján osztotta meg saját feldolgozását a slágerből.

Emma és a halálfejes lepke

Nemzetközi film kategóriában Szlovákia az Emma és a halálfejes lepke című filmet indítja az Oscar-díjra. A mozi főszereplője az észak-komáromi kötődésű Borbély Alexandra.

Jótékonysági gála

Hagyományteremtő céllal, immár másodszor rendezi meg a Budapesti Rendészeti Sportegyesület a Police Fight Challenge jótékonysági küzdősportgálát a fővárosban az idén. A fővédnök nem más, mint Erdei Zsolt.

Párducmintás őrület

Igazi vadmacskaként járta Tata utcáit a bombázó tiktokker. Rétegi Tícia párducmintás őrületéről vallott Instáján.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában