Testületi ülés

2024.09.06. 11:22

Támogatásokról döntöttek Esztergomban - ingyenes lesz az ivartalnítás

Rendkívüli testüketi ülést tartottak az esztergomi városházán. Az ülésen többek közt támogatásokról is döntött a grémium.

Kemma.hu

Augusztus 28-án tartotta meg rendkívüli ülését Esztergom Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviselő-testülete. Hernádi Ádám polgármester az ülés elején köszöntötte a megjelenteket, megállapította, hogy az ülés törvényesen került összehívásra, azon megjelent 8 képviselő és mindkét alpolgármester, az ülés határozatképes. Nem vett részt az ülésen Bádi Gábor, Bánhidy András, Cserép János, Varga Krisztián és Vargáné Drevenka Györgyi képviselők, írta az esztergom.hu. Az ülésen a támogatások mellett másról is döntöttek.

Rendkívüli testüketi ülést tartottak az esztergomi városházán. Az ülésen többek közt támogatásokról is döntött a grémium.
Támogatásokról is döntöttek
Forrás: Esztergom.hu

Támogatás a menhelynek

Az ülésen döntést hoztak a Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon Alapítvány számára adott támogatásról, amellyel a kutya és macska ivartalanítási akcióhoz járul hozzá az önkormányzat. Ez azt jelenti, hogy Esztergom közigazgatási területén élő kutya- és macskatartók ingyenesen ivartalaníttathatják kedvenceiket.

Emellett döntöttek még a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesülettel kötött feladatellátási szerződés módosításáról, illetve támogatásáról, Esztergom Megyei Jogú Város Településrendezési Eszközeinek – tervezett kiserőmű elhelyezhetőségét biztosító – módosításának (TRE10m) elfogadásáról is.

Emellett meghosszabbították 10 közfoglalkoztatott alkalmazását 2025. február 28.-ig.

A nyílt ülés utolsó napirendi pontjában az Esztergomi Kézilabda Sport Kft. támogatásáról döntött a testület 10 igen szavazattal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában