Élmény

2024.09.03. 20:22

Fergeteges táborral zárta a nyarat a Kisbéri KC

Ismételten a csapatépítés jegyében telt egy hét. Július elején a Kézilabda Club már szervezett egy tábort.

Varga Réka Antónia

A Kisbéri Kézilabda Klub egy újabb fergeteges táborral zárta a nyarat.

Az első nap a gyerekek már jetskire pattanhattak a táborban
Az első nap a gyerekek már jetskire pattanhattak a táborban
Fotó: beküldött / Forrás: Kisbéri KC/Facebook

A gyerekeket egy héten keresztül várták a napközis táborba. A Magyar Diáksport Szövetség támogatásának köszönhetően a szülők kedvezőbb áron küldhették az apró talpúakat a táborba. A korábbi alkalomhoz hasonlóan minden nap más és más sportágban tették próbára ügyességüket az apró talpúak.

Élmény dús tábor

Az első napot egy vizes programmal indították ahol a gyerekek a pancsolás mellet jetskikre pattanhattak. Természetesen nem egyedül, de minden lelkes jelentkező próbára tehette bátorságát a vízen. A második napon megint útnak indultak és Kisbérről Súrra utaztak, hogy kipróbálhassák a Bakonyi Suhanást. Súron ugyanis lehetőség van mountaincart-okkal átszelni a gyönyörű erdei tájat. A suhanás különlegessége, hogy a mountaincart-ok csak fékkel vannak ellátva, így lejtőn lefele lehet velük száguldani. A gyerekek természetesen biztonságos keretek között élvezték a sebességet. A hét további részében még a gokart pályát is meglátogatták. Az utolsó napon ügyességi csapatversenyen küzdhettek a kicsik. A héten szerzett élmények bemutatására rajzversenyt hirdettek és a tábor zárásaként díjazták a kis alkotókat és mindenkinek minden önkéntesnek és szervezetnek megköszönték a támogatást.

Mountaincartal suhantak a fiatalok
Mountaincartal suhantak a fiatalok Súron

A táborban biztosított élmények nagy részét ugyanis a környező települések vállalkozói biztosították a táborozók számára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában