Élmény

2024.08.12. 10:50

Rengeteg tábor várja a gyerekeket

Komárom Rengeteg tábor várta az idén is a gyerekeket Komáromban.

Körtvélyfáy Dina

A Petőfi-iskolában a fitkidesek táboroztak, a gyerekeknek Suhajda Flóra és Pintér Alexandra tartotta az edzéseket. A napi négy – akrobatika, hajlékonyság, erőnléti, tánc – edzésen túl, a gyerekek strandoltak is és játékos programokon vettek részt. A lányok a tábor zárónapjára bemutatóval készültek.

A fitkidesek keményen edzettek a tábor során
A fitkidesek keményen edzettek a tábor során
Fotó: Viszló Balázs / Forrás: Facebook

A Garabonciás Táncegyüttes is megrendezte megszokott táborát a WF Szabadidőparkban. Két korosztályban mintegy ötvenen táncoltak. A kisebbek a mezőföldi táncokat Thoma Judit, Gábor Klára és Pőcze László segítségével gyakorolták. A nagyobbak palatkai táncokat sajátítottak el Orbán Viktor, Thoma Judit és a vendégoktatók, Kádár Ignác és párja segítségével.

A Csudijó Egyesület ezen a nyáron is tematikus táborokkal készült, a Mesés édességek héten Koppánné Molnár Mónika vezetésével a gyerekek könnyedén elkészíthető süteményekkel és édességekkel ismerkedhetnek. Emellett a Harry Potter tematikájú tábor is nagy sikert aratott, ahol a varázsvilágba kalauzolták a fiatalokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában