Nyárzáró

2024.08.29. 15:49

Izgalmas beszélgetésekkel és jó bulikkal jön a Fenyves Szabadegyetem

Elkezdődött a Fenyves Szabadegyetem Komáromban. A fiatalokat érdekes beszélgetések és bulik is várják a következő napokban.

Körtvélyfáy Dina

A komáromi Fenyves táborban évek óta megszervezik a Fenyves Szabadegyetemet. A tábor első napján a résztvevőknek Juhász Márton mutatta meg a természeti környezetet.

A Fenyves Szabadegyetem környezetét is felfedezték a táborozók
A Fenyves Szabadegyetem környezetét is felfedezték a táborozók
Fotó: BENDEGUZ STEKLER / Forrás: Facebook

Turi Ádám, az esemény főszervezője azt mondta, pénteken Észak- és Dél-Komárom polgármestereinek közös beszélgetésével folytatódik a program. Szombaton 16 órától Nógrádi György és Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértők lesznek a vendégek, egy kihelyezett Ultrahang előadás alkalmával.

Szombaton 19 órakor kezdődik a Fenyves Feszt, ahová az alábbi fellépők érkeznek: Past Vibes zenekar, The Crew Project, Dj Grosso, FILO LIVE BAND, Sterbinszky x Mynea, Lofti Begi és CIGGI.

A rendezvény szakmai részét az Európai Unió támogatásával, a No kom-ment nevű projekt keretében valósítják meg, amely az online térben megjelenő gyűlöletbeszéd elleni fellépést és a fiatalok mentális egészségének védelmét helyezi középpontba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában