Pályázat

2024.07.15. 07:04

Majd' félmillió forintot nyertek a tatabányai terepjárósok

Az összeget mentőkutyáik felszerelésének fejlesztésére fordítják.

Kemma.hu

Idén is támogatásban részesült a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által kiírt önkéntes mentőszervezeteknek szóló pályázaton a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület. Az elnyert összeg 467 ezer forint, amelyből kutyáik biztonságos szállításához szükséges boxokat és a mentéseinkhez szükséges egyéb eszközöket fognak majd beszerezni - olvasható hivatalos Facebook-oldalukon

Mint arról korábban beszámoltunk, a tatabányai 4x4-esek egy ideje új autóra is gyűjtöttek, hiszen a 45 éves kocsijuk szolgálati ideje lejárt. Szorított az idő, így a terepjárósok a mi segítségünket is kérték, hogy összegyűljön a pénz az álomautóra. Az összefogás szerencsére sikeres volt, összegyűlt a pénz, s az álomautó már a birtokukban van. A Gizi névre keresztelt autót azóta meg is szentelték, így már bármikor bevethető, ha Tatabányán, Szárligeten, vagy éppen Vértesszőlősön élőknek lenne nagy szükségük az önkéntesek segítségére.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában