Foglalkozás

2024.07.17. 14:11

LogiKuckó a ligetben: megtornáztatják az elmét

LogiKuckóba várják az érdeklődőket több alkalommal a Jókai ligetbe. Az első alkalom kedden volt, minden korosztályt szívesen láttak és izgalmas játékokkal szórakoztattak kicsiket és nagyokat.

Körtvélyfáy Dina

A Kemence Egyesület SüNi klubja nyaranta tartalmas időtöltést kínál elsősorban a gyerekeknek, de bármilyen korosztályt szeretettel és sokféle játékkal fogadnak. Hiába a nagy forróság, a Jókai liget árnyas fái alatt jólesett hűsölni. A LogiKuckó foglalkozás során lehetett kirakózni, valamint érdekes társasokat kipróbálni. A program célja, a játéktanítás, a készségfejlesztés és szeretnének megfelelő alternatívát kínálni a szabadidő igényes eltöltésére a gyerekeknek a nyári szünetben.

LogiKuckó várja a gyerekeket a Jókai ligetben
LogiKuckó várja a gyerekeket a Jókai ligetben
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

A SüNi csoport egyébként sajátos nevelési igényű gyerekek fejlesztésével is foglalkozik a közösségi házban. Mindemellett az intézményekbe is járnak programjaikkal.

Aki lemaradt volna, még nem késő csatlakozni a foglalkozáshoz. Július 30-án és 31-én, illetve augusztus 6-án és 7-én, ugyanebben az időpontban várják az érdeklődőket a ligetben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában