Ne maradj le!

2024.07.18. 19:15

A kötelező roller biztosítástól a viharkárokig

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Ez nem játék: kötelezőt kell kötni az elektromos rollerre

Átlagosan 6000 forintos az elektromos rollerek éves átlagdíja – derül ki egy biztosításközvetítő adataiból. Július 16-tól majdnem minden járműre érvényes a szabályozás, hogy csak és kizáróan kötelező biztosítás mellett használhatóak a járművek. Azért vannak kiskapuk...

Fellendülésre vár a használtautó-piac, még mindig kevés importjármű érkezik

Júniusban a DataHouse adatai szerint 8492 import használt személyautó kapott hazai rendszámot, ami a leggyengébb havi forgalmat jelenti a 2024-es esztendőben – derül ki a JóAutók.hu sajtóközleményéből.

Betett a kánikula a búcsúnak: a hőségriadó erősebb, mint Gorba Góliátjai

Tardos Facebook-oldalán számoltak be róla, hogy szórakoztató hétvége elé néz a kistelepülés, most rendezik ugyanis a hagyományos búcsút. Az időjárás miatt viszont lesz olyan program, amit nem rendeznek meg.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Máshol pusztított, vármegyénk megúszta jelentős jégkár nélkül

Épületek, járművek és természetesen a veteményes, illetve a mezőgazdasági művelés alatt álló földterületek is megsínylik, ha egy-egy zivatar erőteljes jégesővel érkezik. Június 24. és július 7. között kegyes volt hozzánk az idő, vármegyénkben mindössze egy alkalommal jelentettek jeget.

Kérdéses az új Fővárosi Közgyűlés sorsa

Ha Karácsony nem tud maga mögé többséget gyűjteni, akár fel is oszlathatják a testületet.

Megszólalt a kalandparkban bántalmazott kisfiú anyukája: magát hibáztatja a kisgyerek

A nő a rendőröktől tudta meg, hogy pontosan mi történt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában