Ne maradj le!

2024.04.24. 19:00

Kisbéren lesz a kínai Fiberhome legnagyobb európai bázisa a nap legfontosabb híreiben

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Szijjártó Péter: Kisbéren lesz a kínai Fiberhome legnagyobb európai bázisa

A kínai Fiberhome Magyarországon, Kisbéren hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártani, a nyolcmilliárd forintos beruházás nagyjából 150 új munkahelyet teremthet. Ezt közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pekingben, a tárca tájékoztatása szerint.

Kevés az 5 év? Tatabányán nehezebb bölcsődét építeni, mint Eiffel-tornyot

Még mindig nem készült el az a két bölcsődei beruházás, amelyre Tatabánya még az előző önkormányzati ciklusban nyújtott be pályázatot. A pénz már 4 éve megérkezett a 2019 óta baloldali polgármester által vezetett önkormányzathoz. A bölcsődeépítés viszont még mindig nem fejeződött be.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

 

A város megmentette a Víz, Zene, Virág Fesztivált

Az országos hírű fesztivál szervezői két hete jelentették be, hogy nem akarják idén megszervezni az eseményt. Az önkormányzat azonban úgy döntött, hogy nem maradhat el a fesztivál.

Itt az igazság az oroszlányi ápolási intézetről

Április 23-án (kedd) a sajtóban félreérthető információk jelentek meg az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézet ellátásával kapcsolatban. Az egészségügyi intézmény reagált lapunknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában