Ballagás

2024.05.04. 13:35

Elballagtak a Keriben is a végzősők

Ballagási ünnepség keretében búcsúztak a végzősöktől a TSZC Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi Technikum és Szakképző Iskolában is.

Kemma.hu

Öt osztály ballagott a KERI-ben

Forrás: Facebook/KERI Tatabánya

Doktor Gabriella, az intézmény igazgatója búcsúzott a diákoktól. Beszédében többek között elhangzott: a négy szakképző iskolai osztály tanulói a tizedik évfolyamtól kezdve egy hét iskola mellett egy hetet munkahelyen töltöttek. 

A KERI-ben is elballagtak a diákok, öt osztály búcsúzott
A KERI-ben is elballagtak a diákok, öt osztály búcsúzott
Forrás: Facebook/KERI Tatabánya

- Ők már ízelítőt kaptak a „nagybetűs életből”. Most már, mint a jövő kereskedelmi értékesítői, cukrászai, szakácsai és pincérei állnak előttünk. Ám van rutinosabb osztályunk is, hiszen ők már egyszer elballagtak, majd -helyesen- úgy döntöttek, hogy további két évre még velünk maradnak fejlődni és tanulni a „KERI”-ben, ahol a jövő héten érettségiznek.

Hozzátette: ne féljenek a kihívásoktól, és bízzanak abban, hogy képesek bármit elérni. A középiskola nem csupán egy hely a tudás megszerzésére, hanem egy olyan környezet is, ahol találkoznak az élet első nehézségeivel is. Ezek az évek nemcsak az iskolai feladatokkal való küzdelmekről szólnak, hanem az első baráti konfliktusokról, az első szerelmekről, a személyes kudarcokról és az önbizalom fejlesztéséről is. De minden egyes kihívás, amivel szembenéznek egy lehetőség arra, hogy megerősítsétek a belső erőt és tanuljatok belőle.

- Ma egy új fejezet kezdődik az életetekben, és mi, itt a Keriben büszkén állunk mögöttetek, bátorítva bennetek az út minden egyes lépésében.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában