Kemma.hu videó

2023.09.29. 19:41

A Kőkúti Sasok és Bláthy Veteránok győzedelmeskedtek az idei Hexatlonon +fotók, videó

Idén is megmérettették magukat a diákok a Hexatlon sportversenyen.

Kemma.hu

Rendesen megizzasztották a diákokat idén is

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Az időjárás is kedvezett a Hexatlon elnevezésű sportversenynek, amelyet az MH Klapka György 1. Páncélosdandár, Tata Város Önkormányzata, valamint Tata Város Diákönkormányzata közösen szervezett. A csapatokat négy diák alkotta.

– Részünkről az általános iskolások és középiskolások képviseltetik magukat, továbbá minden évben csatlakoznak hozzájuk a vármegyében tanuló kadét diákok is. Ez azt jelenti, hogy tizennégyszer négy fő méretteti meg magát most – emelte ki Cserteg István ifjúsági referens.

Különböző erő és ügyességi csapatfeladatokat kellett teljesíteniük az indulóknak. Az általános iskolásoknál a Kőkúti Sasok 2-es számú csapata végzett az élen, mögöttük a Kőkúti Sasok 1-es számú csapata végzett, míg a dobogó harmadik fokára a Sport Team, azaz a Vaszary iskola együttese állhatott.

A középiskolások tekintetében a Bláthy Veteránok győzedelmeskedtek, a második helyen a Refis Veteránok 1-es csapata végzett, a harmadikok pedig a RomUgrók lettek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában