Katasztrófavédelem

3 órája

Emberéletet követelt a hétvége: súlyos balesetekhez riasztották a tűzoltókat

A tragikus baleset hétvégén történt Tatán, a Kocsi út és a Ring utca kereszteződésében. A balesetben egy felnőtt veszítette életét.

Kemma.hu

Lehajtott az útról és az út menti fának csapódott egy személyautó szombat hajnalban Tatán, a Kocsi út és a Ring utca kereszteződésében. A járműben három felnőtt utazott, ketten beszorultak, a harmadik utas a tűzoltók kiérkezéséig önerejéből elhagyta a járművet. A helyszínre riasztott tatabányai hivatásos tűzoltók valamint Kocs önkéntes tűzoltó egyesületének tagjai egy embert a mentőszolgálat szakembereivel együttműködve, feszítővágó berendezés segítségével kimentettek. A baleset következtében elhalálozott személyt a járműből kiemelték és a terület megvilágításában segédkeztek – adta hírül a Komárom-Esztergom vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Két személyautó ütközött vasárnap délután az M1-es autópályán Tatabánya térségében, a Hegyeshalom irányába vezető oldalon. A járművekben összesen négyen utaztak. A baleset következtében egy ember beszorult, akit a tatabányai hivatásos tűzoltók szabadítottak ki a járműből, majd áramtalanították a gépkocsikat. A beavatkozást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A roncsok és a sok törmelék miatt teljes útzár volt a Győr felé vezető oldalon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában