Szorult helyzet

2 órája

Kisgyermekes anyuka és egy állatvédő siettek a süni segítségére

Kisgyermekes anyukának és az állatvédőknek köszönheti az életét az a süni, aki egy játszótéri kerítésbe szorult be Tatabányán.

Körtvélyfáy Dina

Luca portálunknak elmondta, épp a kisfiával volt a játszótéren, amikor észrevette, hogy egy süni beszorult a kerítésbe. Luca azonnal az állat segítségére sietett, látta, hogy a sün még lélegzik és kicsit mozogni is próbált szorult helyzete ellenére.

A süni nem fért át a kerítésen
A süni nem fért át a kerítésen
Forrás: Beküldött

Mivel egyedül nem boldogult volna a kiszabadításával, azonnal felhívta a Tappancs Állatotthon Alapítványt és Őrszolgálatot és tőlük kért gyors segítséget.

A sünnek már nem kellett sokáig várnia, Zsiga László, a menhely vezetőjének fia egyből a helyszínre érkezett, és segített a süninek kiszabadulni. Ezt követően a biztonság kedvéért azt is megnézte, nem sérült-e meg az eset során az állat. A sün azonban szerencsésen megúszta teljesen sértetlenül vészelte át a kellemetlen kalandot. Ezt követően el is engedték az állatot egy biztonságos, avaros területen, ahol felkészülhet a téli álomra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában