Felvonulás

2024.09.04. 13:55

Autósok, figyelem! Lezárások lesznek Esztergom környékén

Motorosfelvonulás lesz Esztergom és Dorog környékén. Emiatt útlezárásokra készüljenek az autósok.

Kemma.hu

Immár 10. alkalommal rendezik meg az esztergomi környék ismert felvonulását, a „A Motorosok is lehetnek Angyalok” elnevezésű jótékonysági motoros felvonulás. Több száz motoros jelenlétére lehet majd számítani az utakon, emiatt az autósok elől lezárják a forgalmat több helyen is Esztergom és Dorog környékén.

motoros
Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerin a felvonulás résztvevői szeptember 7-én 10 órától a Dorog, Otthon téren, a József Attila Művelődési Ház előtt fognak gyülekezni.

Autósok, erre lesznek lezárások

Innen 12 óra 15-kor indulnak el az alábbi útvonalon: Dorog, Köztársaság út – Gorkij utca (vasúti átjáró) – Bécsi út (10. sz. főút) – Tokodaltáró, József Attila út – Tokod, Kossuth L. út – Széchenyi utca – 1118. sz. út – 1119. sz. út – Tát, Malom dűlő utca – 10. sz. főút – Tát, Fő út – Tát, Halászcsárda – 117. sz. főút – 11. sz. főút – Esztergom, Táti út – Hősök tere – Kossuth Lajos út – Bajcsy-Zsilinszky út – Majer István út – Iskola út – Dobozi Mihály út – Vaskapui út – Bánomi út – Bánfi Lukács út – Kölcsey Ferenc út – Petőfi Sándor út – Babits Mihály út – Vaszary Kolos kórház – Petőfi Sándor út – Honvéd utca – Terézia út – Hősök tere – Kossuth Lajos út – Lőrincz utca – Nagy Duna sétány – Gőzhajó utca – Suzuki Aréna.

Aznap 12 és 14 óra között a fenti útvonalon, a motoros felvonulás elhaladásakor néhány perces várakozásra, a megszokottnál lassúbb haladásra kell számítani. Mint kiemelték: az útkereszteződésekben a rendőrség és a polgárőrség forgalomirányítással segíti a motorkerékpárosok haladását.

Korábbi évekhez hasonlóan a rendezvény célja idén is az esztergomi Vaszary Kolos Kórháznak való gyűjtés és a kórháznak szóló tiszteletadás. A gyűjtéshez matricák és egyéb tárgyak vásárlásával lehet hozzáárulni. A motorosok minden évben a kórházban is tesznek egy tiszteletkört.

A felvonulás végén Esztergomban, a Mindszenty téren ebéddel várják a résztvevőket, véradást és baleset-megelőzési programot szerveznek.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában