Megrázó fejlemények

2024.07.23. 14:02

Meggyilkolhatták a Dorog és a Komárom egykori kézilabdázóját

Már a rendőrség is napok óta kereste a 31 éves jobbszélsőt, akire végül július 22-re virradó éjszaka találtak rá holtan egy családi házban. A legújabb hírek szerint Simsik Cynthia gyilkosság áldozata lehetett.

Kemma.hu

A legfrissebb hírek szerint gyilkosság áldozata lett az a Simsik Cynthia, akinek az eltűnésében a rendőrség napok óta nyomozott, és akit a szlovákiai Nagymegyeren, egy családi házban találtak meg hétfőn. Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, a korábban Dorogon és Komáromban is megfordult kézilabdázó eltűnését hozzátartozói jelentették a rendőrségen, akik utoljára július 18-án, csütörtökön látták, azóta nem adott életjelet magáról, szeretteivel sem kommunikált. Halálának híréről az ujszo.com számolt be.

Simsik Cynthia, gyilkosság
Gyilkosság vethetett véget a sportoló életének
Forrás: NB1/B mert nem csak.../Facebook

A Bors információi szerint a párkányi fiatal nő élete nagy részét Magyarországon töltötte, ám az utóbbi időben Nagymegyeren élt második férjével és két gyermekével, Dominikkal és a kis Miával, akik most édesanyjukat gyászolják. 

Az oldalnak egy neve elhallgatását kérő, a családhoz közelálló forrás elmondta, hogy a családban nem ez az első tragédia. Cynthia egyik unokatestvére, napra pontosan 12 évvel ezelőtt vetett véget életének, így az újabb tragédia a régi sebeket is feltépte.

Gyilkosság állhat a háttérben

A Bors úgy tudja, Cynthia és első gyermekének édesapja között megromlott a viszony, így mindkét gyermeket új párjával nevelte a szlovákiai Nagymegyeren. Cynthia eltűnésével kapcsolatban eddig nem adott ki túl sok információt a szlovák rendőrség, ám úgy tűnik, a fiatal nő gyilkosság áldozata lett, erről testvére, Simona a Facebookon több helyen is beszámolt. A felvetést az is megerősíti, hogy a hatóság elrendelte az igazságügyi orvosszakértő bevonását. A szlovák hatóság mindenkit arra kér, akinek információja van az édesanya eltűnésével kapcsolatban, haladéktalanul vegye fel velük a kapcsolatot.

Simsik Cynthia Párkányban kezdett el kézilabdázni, majd tanulmányain keresztül Budapestre és a Szent István SE Építőkbe került. Innen igazolta le a Debreceni VSC, majd a 2016/2017-es idényre a Dorog, később a Szombathelyi Haladás, a Csurgó és a 2020/21-es, illetve a 2022/23-as idényre a Komárom. Simsik Cynthia összesen 371 mérkőzésen összesen 1730 gólt dobott Magyarországon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában