Celeb

2024.09.07. 09:00

A szerelem hozta Tatára az egyik legszebb magyar tiktokkert

Székesfehérvárról hozta a szerelem Tatára az ismert tiktokkert, Rétegi Tíciát. A fiatal szépség nem csak közös lakásukért, de a tatai naplementéért is odavan.

Kemma.hu

Mozgalmasan telt a nyár utolsó hónapja az ismert influenszer, Rétegi Tícia számára. A fiatal tiktokerre rátalált a szerelem, ráadásul nem is akárhol, a vizek városában. Tatára költözéséről TikTok-csatornáján több videóban is beszámolt.

Az első költözős videójában arról beszél az ismert szépség, hogy mekkora humora van az életnek. Sosem gondolta volna, hogy az új lakásából a következő 6-8 évben el fog költözni. Azonban a szerelem átírta ezt a forgatókönyvet. Három-négy hónappal ezelőtt leginkább szerelmes nem szeretett volna lenni, de az érzéseket nem lehet semmissé tenni. 

@retegi_ticia

Az elmúlt hetek történési 1.rész!🥰❤️ Ezert volt most kicsit kevesebb videó is, mert elképesztően sok energiámat es időmet emésztette fel a költözés❤️

♬ eredeti hang - Rétegi Tícia

Rétegi Tícia Székesfehérvárról költözött Tatára, hogy szerelmével kezdjen közös életet. Videóiból pedig kiderül, hogy bőven volt pakolni való. Kapóra is jött a pakolás, így az influenszer szelektálta a vadabb szereléseit, melyeket elmondása szerint mostanság már nem biztos, hogy újra felvenne. 

@retegi_ticia

Költözködés 2. rész! Kicsit csapongtam most a témákban nehari😛 Ja es aki továbbra is úgy érzi, hogy olyan szerves részét képezi az életemnek, hogy bele szólhat, annak akkor küldöm a rezsi rá eső részét!😘

♬ eredeti hang - Rétegi Tícia

Aztán augusztus 12-én eljött a nagy nap, a szerelmespár végre beköltözhetett közös új lakásukba. Majd a pakolás után megérdemelt pihenésképp az Öreg-tó partján falatozott Tícia szerelmével. 

Ticia Instagram-oldalán több, szerelmével közös képet is megosztott már azóta. A bejegyzések között egy kis tatai naplementés romantika is megbújik. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!