Celebmustra

2024.08.04. 19:45

Pápai Jociék ünnepeltek, Azahriah pedig emberségéről tett tanúbizonyságot

Van, ami sosem változik. A hét utolsó napján ezúttal is körbenéztünk, miről szóltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek elmúlt napjai. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe ezúttal az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci kétszert, Magyarország jelenleg legnépszerűbb előadója, Azahriah, az oroszlányi bombázó, Kocsis Alexandra, valamint a tatabányai bronzérmes olimpikon, Csernoviczki Éva került be. Lássuk is, mi történt a Komárom-Esztergom vármegyéhez kötődő celebekkel az elmúlt napokban!

Szuper ajándékkal ünnepeltek jubileumot Pápai Jociék

20. házassági évfordulójukat ünnepelte az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci és felesége, Anita. A jeles napot Instagram-oldalán is megosztotta követőivel az énekes, amin nem csak a pár látható, hanem az a nem mindennapi ajándék is, amit kaptak: egy, a család arcképeivel és az évfordulós felirattal kifestett autót.

Közös képpel köszöntötte Schwarzeneggert az oroszlányi bombázó

Az már az elmúlt évek során kiderült, hogy Kocsis Szandi és Arnold Schwarzennegger jó baráti viszonyt ápolnak. Söröztek már együtt az Oktoberfesten, de Kaliforniában is összefutottak már, sőt, az oroszlányi bombázó a Terminátor irodájában is megfordult már. 

Az oroszlányi szépség Instagramján most újabb közös fotót posztolt a világsztárral. Schwarzenegger születésnapja alkalmából írt kedves sorokat legnagyobb példaképének üzenve. Mint írta:

Boldog szülinapot az én hősömnek! Gyönyörű szép napot, boldogságban és jó egészségben örökké! Teljesüljön minden vágyad és vágyad!

Ennél cukibbat ma biztos nem látsz: dinnyével kedveskedett kutyájának Pápai Joci +videó

Szívet melengető videóval jelentkezett Instagram-oldalán az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci. A népszerű előadó négylábú háziállatát lepte meg egy finom görögdinnyével, aki azonnal bele is vetette magát az élvezetbe.

Nyáron mindenkinek jár egy kis dinnye

– írta a posztban Joci, aki megjegyezte: ő és a kiskutya a legnagyobb dinnyerajongó a családban, így nem kérdés, hogy a nyári nagy melegekben mindenki részesül a hűsítő finomságból.

Emberségből jeles: nemes gesztussal reagált Azahriah a komáromi koncertjén történt tragédiára

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, Azahriah felvidéki koncertje óriási népszerűségnek örvendett, ám egy szerencsétlen eset is beárnyékolta az eseményt. Egy 55 éves férfi ugyanis szívrohamban életét vesztette a koncerten.

A történtekről természetesen az énekes is hamar reagált, aki egy Instagram-sztoriban azt írta oldalán: felelősnek érzi magát a történtek miatt, és a koncert bevételének nagyobbik részét fel szeretné ajánlani a gyászoló családnak. 

További részletek itt:

Ötödik olimpia: Csernoviczki Éva új szerepben Párizsban

Csernoviczki Éva Instagramján posztolt arról, hogy immáron ötödik olimpiáján vesz részt. Igaz, most teljesen más szerepkörben, mint az elmúlt 4 alkalommal, de ott van a párizsi olimpia helyszínén.

A tatabányai bronzérmes olimpikon a helyszínen buzdítja a magyar dzsúdózókat. Mint posztjához írta:

Ötödik olimpia ezúttal nézőként,de így is csodálatos élmény

Csernoviczki Éva többképes posztját ITT nézhetitek meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!