Le a kalappal

2024.08.04. 15:03

Emberségből jeles: nemes gesztussal reagált Azahriah a komáromi koncertjén történt tragédiára

Szombaton az észak-komáromi erődbe látogatott a népszerű énekes. Azahriah koncertjén azonban egy szörnyű eset is történt, amelyet az előadó sem hagyott szó nélkül.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, Azahriah felvidéki koncertje óriási népszerűségnek örvendett, ám egy szerencsétlen eset is beárnyékolta az eseményt. Egy 55 éves férfi ugyanis szívrohamban életét vesztette a koncerten.

Azahriah koncert, tragédia, elhunyt, gyász
Tragédia sújtotta Azahriah koncertjét Komáromban
Forrás: Beküldött

A történtekről természetesen az énekes is hamar reagált, aki egy Instagram-sztoriban azt írta oldalán: felelősnek érzi magát a történtek miatt, és a koncert bevételének nagyobbik részét fel szeretné ajánlani a gyászoló családnak.

Borzasztóan sajnálom a Komárnóban történteket. Amióta lejöttem arról a színpadról, csak ez jár a fejemben, és a legszomorúbb, hogy ez az ember valószínűleg csak az unokáját vagy gyereket kísérhette a bulira, azaz ha nem vagyok vagy nem ott vagyok akkor valószínűleg máshogy alakul minden

 – írta Azahriah, majd hozzátette:

Felelősnek érzem magam. Kitartást kívánok a családnak, és tudom hogy ez nem old meg semmit, de szeretném a családnak felajánlani a koncert rám eső bevételnek nagyobbik részét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!