5 hír, 5 híresség

2024.08.18. 20:02

Celebmustra: Pásztor Anna a Pilisben barangolt, míg Kocsis Alexandra a tengerpartról jelentkezett be!

Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe, a a tatabányai születésű Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi, az esztergomi várszínház sokoldalúan tehetséges lánya, Horányi Juli, az Anna and the Barbies énekesnője, Pásztor Anna, az oroszlányi bombázó, Kocsis Alexandra, valamint a tatabányai influenszerkiránynő, Kunu Alexandra került be. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom megye celebjeivel az elmúlt napokban!

Izlandra utazott a kánikula elől Berki Mazsi és dúsgazdag párja

A klímaváltozásnak tudható be talán, hogy egyre több sztár utazik el hűsölni a nyárban, ahelyett, hogy felkapott és hagyományos nyaralóhelyekre látogatnának el. Nyáron nyaralni? Van ennél sokkal érdekesebb. Berki Mazsi és Zoltán szerint is.

A nyaralásukat telelésre váltották Mazsiék, amikor úgy döntöttek, Izlandra utaznak. Nem is akármilyen alkalomból, a celebanyuka ugyanis 33 éves lett. A tatabányai származású, 2 éve elhunyt Berki Krisztián fiatal özvegye a jeles nap alkalmából Izlandra utazott, hogy a csodás országban kettesben ünnepelhessenek. Ám a kiruccanás nem indult felhőtlenül, mivel a budapesti reptéren óriási késéssel kellett számolnia a párnak.

11 gépből 10 késésben, köztük a miénk is. Szolid 2 óra 45 percet (de még egy helyben állunk) csúsztunk , így olyan szerencsés vagyok , hogy a 33. életévembe a fellegekbe léphetek be

panaszolta el Berki Mazsi az Instagram-oldalán.

Nem pihen a négy napos hétvégén, Gizella lesz Horányi Juli +fotók

Horányi Juliék Szegeden mutatták be az István, a király című előadást. Juli az Instagram-oldalán folyamatosan beszámolt a próbafolyamatról, amiből mindig átütött, mennyire lelkes, milyen odaadással készül színpadra állni Gizella szerepében.

Csodálatos élmény volt, hálás vagyok, hogy átélhettem, nehéz szavakba önteni, hogy mit jelent nekem ez az előadás, de majd igyekszem kifejteni

– írta, mint egy vallomást, majd megragadta az alkalmat, hogy meséljen  egy kicsit Gizella királynéról, illetve a vörös hajáról.

A Pilisben találta meg békéjét Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekesnője

Pásztor Annát a Kultúra.hu kérdezte kedvenc magyarországi helyéről. Anna pedig úgy beszélt a Pilisről, ahogyan csak szerelmes ember beszél: érzelmekkel, szenvedéllyel és csodálattal. Az interjúból közlünk részleteket.

Anna and the Barbies Pásztor Anna
Pásztor Anna és a zenekar együtt: Anna and the Barbies

További részletek a cikkünkben:

Lélegzetelállító videóval jelentkezett az oroszlányi bombázó

Álmodom? Nem! Vannak pillanatok, amikor rájövök, hogy amit most átélek, az egyszer csak egy álom volt, amit hónapokkal vagy évekkel ezelőtt elképzeltem. Most itt vagyok, és tényleg megélem mindazt, amiről korábban csak álmodtam. 

– kezdte Instagram-posztjában mondandóját az oroszlányi fitnessz-modell, Kocsis Alexandra, aki jó ideje álmait valósítja meg. A bejegyzésében posztolt videóból is ez látszik, amelyen éppen egy csodaszép tengerparton pózol.

Mint ahogyan azt megfogalmazta: „Mindenki másról álmodik, boldog család, karrier, egészség, szépség, sikeres vállalkozás, álomház vagy álomautó és még sorolhatnám. Álmok és célok nélkül nem lehet élni és nem is akarok. Akárhányszor elképzeltem valamit, azt bemanifesztáltam, megálmodtam és megvalósítottam, olyanokat is, amik mind elképzelhetetlenek és felfoghatatlanok voltak… Sokszor még nekem is, pedig már megkaptam, elértem, itt vannak.”

A tatabányai influenszerkiránynő szebb, mint valaha - a szakítás vagy az újrakezdés lehet mögötte?

Nyár elején felrobbantotta követőik hírfolyamát a pletyka, miszerint válik az álompár, Kunu Márió és Alexandra szakítottak, és a továbbiakban külön utakon keresik a boldogságukat. A szakításra egy Instagram-sztori miatt kerülhetett sor, amit Márió tett ki, valószínűleg véletlenül. A sokatmondó képernyőképen egy beszélgetés volt olvasható, amit azonban az előadó egy másik nővel folytatott... A fotót Márió gyorsan ki is törölte, csakhogy addigra sokan látták már a kínos posztot.

Később aztán Kunu Alexandra be is jelentette az Instagram-oldalán, hogy a kapcsolatuk Márióval véget ért.

Márióval úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk az életünket tovább (...) 10 évet hagyunk magunk mögött, született egy gyönyörű kisfiunk, tisztelet egymás felé meglesz mindig

– írta akkor Alexandra. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!