Harmadik rész

2024.07.20. 11:52

Horányi Juli legfájdalmasabb szakítása - celebtanácsok összetört szívűeknek

Juli személyes hangvételű posztsorozatában szerelmeiről és csalódásairól mesél, miközben kisminkeli magát. Igazi barátnős beszélgetés ez, amelynek első és második része után itt a harmadik: tapasztalatok, megélések és tanácsok mindenkinek, akinek már törték össze a szívét.

Kemma.hu

Horányi Juli szívesen beszél őszintén az érzéseiről és nyílik meg akár a Facebook vagy az Instagram nyilvánossága előtt is. Friss posztsorozatában sem tesz másként: szerelmeiről és csalódásairól mesél kendőzetlenül, miközben kisminkeli magát.

Barátnős, intim helyzetben mesél a követőinek a közösségi oldalain az esztergomi várszínház direktorának sokoldalú tehetséggel megáldott lánya az összetört szívűeknek szánt sorozatának harmadik részében is. Az elsőben élete első szerelmi kapcsolatairól és azok szomorú befejezéseiről mesélt. Csalódás, megcsalás, szakítás követték egymást a sztoriban.

A második részben Juli azt is elmesélte, hogy egészen Kaposvárig menekült az első szerelmi csalódása után, és bizony hosszú időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy újra bele merjen vágni egy párkapcsolatba. Juli nem köntörfalaz, a videóban azt is elárulja, milyen volt az, amikor ő volt a harmadik, mert akkor bizony miatta törték össze egy lány szívét.

A harmadik videóban Juli őszintén beszél arról a férfiról, akivel annyira komolyan gondolta a közös jövőt, hogy házasságról és gyerekekről álmodozott. Érdekes módon ennek a kapcsolatnak nem más vetett véget, mint az X-faktor.

Juli bevallotta, hogy élete abszolút mélypontja volt ez. A videóból minden kiderül, ráadásul a történetnek lesz negyedik része is.

.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!