Második rész

2024.07.17. 12:13

Horányi Juli is volt harmadik - celebtanácsok összetört szívűeknek

Juli egy igazán személyes hangvételű posztsorozatba vágott bele. Az első rész után itt a második, tapasztalatok, megélések és tanácsok mindenkinek, akinek már törték össze a szívét.

Kemma.hu

Horányi Juli nem az a nő, akinek gondot okoz őszintén beszélni és megnyílni akár a Facebook vagy az Instagram nyilvánossága előtt is. Ezt pedig újra és újra bebizonyítja, most éppen egy posztsorozattal, amelyben szerelmeiről és csalódásairól mesél, miközben kisminkeli magát.

Az intim helyzetben, mint barátnők egymás között, úgy mesél a követőinek. Az esztergomi várszínház direktorának sokoldalú tehetséggel megáldott lánya az első részben élete első szerelmi kapcsolatairól és azok szomorú befejezéseiről mesélt. Csalódás, megcsalás, szakítás követik egymást a sztoriban, és bizony kirajzolódik, hogy Julival nem bánt kesztyűs kézzel az élet.

A második részben Juli elmesélte, hogy az első szerelmi csalódás után egészen Kaposvárig menekült, és hosszú időnek kellett eltelnie az életében ahhoz, hogy újra bele merjen vágni egy párkapcsolatba. Juli a videóban nem köntörfalaz, azt is elárulja, milyen volt az, amikor ő volt a harmadik, és miatta törték össze egy lány szívét.

A videóból minden kiderül, ráadásul a történetnek lesz harmadik része is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!