Celeb

2024.07.25. 13:45

Megható történet: hazatérése után sírva trombitált gyerekeinek Galambos Lajos

Könnyekkel küszködve zenélt hazatérése után Lagzi Lajcsi.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, Galambos Lajos csaknem 14 hónapot töltött rácsok mögött, azonban néhány héttel ezelőtt házi őrizetbe került, így végre hazamehetett boldogasszonypusztai birtokára. 

A Promotions beszámolója szerint, Galambos Lajost otthont gyerekei várták, és mint azt a család egyik ismerőse elárulta, ahogy hazaért, első dolgaként rögtön elővette trombitáját, és könnyek között fújta el gyerekeinek a Takarodót, vagyis az Il Silenziót, ami után együtt sírt az egész család.

Az elmúlt évek azonban nem tűntek el nyomtalanul, a trombitásnak nem csupán a házassága, de az egészsége is ráment az ügyre. Mint ismert, már a bevonulása előtt jelezte, hogy papírja van arról, hogy gyógyíthatatlan beteg, ami miatt nem alkalmas számára a berettyóújfalui börtönkórház. Ott ugyanis nem tudják őt megfelelően ellátni. Emiatt, és jó magaviselete miatt, Lajcsi a rá szabott büntetés teljes letöltésénél, így úgy tűnt, jóval korábban elhagyhatja a börtönt, és rekreációs őrizetbe kerülhet, ami azt jelenti, hogy a saját házában, nyomkövetővel a bokáján élhet addig, amíg hivatalosan szabaddá nem nyilvánítják. 

Végül tényleg hamarabb is szabadult, ám nem sokkal később elárulta: kérvényezte a baracskai visszatérését, hogy látogatóként folytathassa a beszélgetést az önismereti foglalkozáson, amiken részt vett bent léte alatt, és amik sokat segítettek neki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!