Celeb

2024.07.09. 13:06

Galambos Lajos megtörten vallott: szabadulása után mégis visszamegy a börtönbe +videó

14 hónapot töltött a börtönben az ország trombitása, amely időszak teljesen megváltoztatta az életét. Galambos Lajos a Frizbi Hajdú Péterrel műsorában vendégeskedett, melyben elérzékenyülve, könnyek között vallott arról, hogyan viselte a bent töltött napokat. Még azt is elmesélte, miért akar visszatérni Baracskára, ahonnan csak nemrég szabadult.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, Galambos Lajos 2023. április 26-án vonult börtönbe, de már a bevonulása előtt jelezte, hogy papírja van arról, hogy gyógyíthatatlan beteg, ami miatt nem alkalmas számára a berettyóújfalui börtönkórház. Ott ugyanis nem tudják őt megfelelően ellátni. Emiatt, és jó magaviselete miatt, Lajcsi a rá szabott büntetés teljes letöltésénél így úgy tűnt jóval korábban elhagyhatja a börtönt, és rekreációs őrizetbe kerülhet, ami azt jelenti, hogy a saját házában, nyomkövetővel a bokáján élhet addig, amíg hivatalosan szabaddá nem nyilvánítják. 

Galambos Lajos
Könnyeivel küszködve vallott Galambos Lajos
Forrás: Frizbi TV/Youtube

Nemrég azonban az ország Lagzi Lajcsija valóban hazatért, ám könnyen lehet, hogy hamarosan visszatér a rácsok mögé.

Teljesen megváltozott az élete Galambos Lajosnak

Galambos Lajos nemrég a Frizbi Hajdú Péterrel műsorban vendégeskedett. Lagzi Lajcsi nem titkolja, hogy a bent töltött időt önismeret-fejlesztő könyvek olvasásával ütötte el, és különösen jó hatással volt rá a börtönpszichológus, aki által rengeteget fejlődött lelkileg. Hajdú Péternek elmondta, hogy munkájával annyira meg volt elégedve, hogy kérvényezte a baracskai visszatérését, hogy látogatóként folytathassák a beszélgetéseket.

Én még olyanról nem hallottam, hogy valaki vissza szeretne menni Baracskára, de én kérvényeztem, hogy erre a foglalkozásra csütörtökönként visszamehessek. Ha engedélyezik, visszamegyek a börtönbe, akár a falak közé, akár a rácsok közé, akár a beszélőre, ahol a pszichológiai foglalkozást lehet tartani

 – árulta el a nemrég szabadult zenész. A műsorban azt is felidézte, hogy éjjel közölték vele, hogy engedélyezték a reintegrációs őrizetet, és mint mondta, csak annyit tudattak vele, hogy négykor jönnek érte a hozzátartozói, addig készüljön össze.

A teljes adás 19 órakor jelenik meg a Frizbi TV YouTube-csatornáján szerdán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!