Celebmustra

2024.07.21. 19:45

Függőség, bár nyitás és szerelmeskedés a nyaraláson: ilyen volt celebjeink hete

Van, ami sosem változik. A hét utolsó napján ezúttal is körbenéztünk, miről szóltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek elmúlt napjai. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe ezúttal az Esztergom mellett éldegélő, viszkis-keramikus, Ambrus Attila, a sikeres tatabányai üzletasszony, Tomán Szabina, a tatabányai vívóból lett exatlonista és rádiós hírszerkesztő, Esztergályos Patrik, a mocsai trombitás, Lagzi Lajcsi és az énekesnőként, színésznőként és jelmeztervezőként is sikeres Horányi Juli kerültek be. Lássuk is, mi történt a Komárom-Esztergom vármegyéhez kötődő celebekkel az elmúlt napokban!

Függőségről beszélt rádióban a Viszkis

Az egykori Viszkisből lett keramikus, Ambrus Attila volt a vendége a Mária Rádió egyik műsorának.

Mária Rádióba kaptam meghívást július 16-án, a Függőségről mindenkinek című műsorba, amit itt ismét szeretnék megköszönni

– állt az Instagram-posztjában a Búbánatvölgyben élő Viszkisnek, azaz Ambrus Attilának, aki már egy jó ideje hátrahagyta bűnözői életét, és keramikusként keresi kenyerét. A szóban forgó beszélgetést ezen a linken tudjátok ti is meghallgatni.

Különleges bárt nyitott Tomán Szabina, ilyen még nem volt az országban

Nagy bejelentést tett Instagramján Tomán Szabina. A tatabányai üzletasszony olyan bárt nyitott, amelyre még nem volt eddig példa Magyarországon. 

Amikor 2015-ben megalapítottam a Toman Dietet, egy hosszú listát írtam arról, hogy mit szeretnék még megvalósítani. Az elmúlt időszakban más vállalkozók álmait építettem, miközben félretettem a sajátjaimat. Ahogy fejlődtem, mint vállalkozó, elindultam a befektetések irányába, azonban hamar rájöttem, hogy az üzleti világban nincs helye az álmoknak

– fejtette ki bejegyzésében Szabina. Hozzátette, hogy a nőkkel foglalkozik, értük van és velük dolgozik, 14 éves kora óta a női világban pörög. Mint posztjában írja, a Lipbar nevet kapó rúzsbár egy olyan álom, ami a saját igényit szolgálja ki elsősorban, mert sohasem találta meg a tökéletes rúzst magának. 

Egy dolog hiányzik erről a fotóról, ami Esztergályos Patrikot boldoggá teszi - kitalálod, mi az?

Idilli környezetben készült fotó Esztergályos Patrikról és gyönyörű feleségéről. A fiatal párról csak úgy sugárzik a boldogság, süt a szerelem. A kép mégis hiányérzetet keltett bennünk.

Esztergályos Patrik
Ezen a fotón majdnem minden rajta van, ami Patrik boldogságához kell

Mutatjuk, szerintünk mi vagy ki hiányzik a képről:

esztergályos patrik
Ő az. Patrik gombszemű kedvence
Forrás: Esztergályos Patrik/Instagram

Lajcsinak köze volt Jimmy halálához? A rabok szerint igen +videó

Egészen elképesztő pletyka terjed Berettyóújfalun, az ottani börtönkórház folyosóján. Néhány elítélt nem mást állít, mint hogy Galambos Lajosnak köze lehetett Zámbó Jimmy halálához.

Lagzi Lajcsi a pletykák nyomán a Borsnak mesélt a rácsok mögött töltött időszakról, és sosem hallott részleteket árult el. Galambos Lajos 432 napot töltött a berettyóújfalui börtönkórházban. Három év hat hónapos szabadságvesztésre ítélték áram-, gáz- és vízlopási ügye miatt, ám ő cellában egy napot sem töltött, a gyógyíthatatlan tüdőbetegsége miatt. A zenész számára így sem telt konfliktusmentesen a bő egy év, voltak ugyanis olyan bűnözők, akik keresték a lehetőséget, hogy beszóljanak, provokálják a trombitást. Ha ez nem lenne elég, olyan pletykákat kezdtek el terjeszteni róla, amitől még neki is elállt a szava.

Lajcsi kezében volt a lőfegyver 2001 januárjában, vagy bérgyilkosokat bízott meg, hogy azok végezzenek  Zámbó Jimmyvel...

– hihetetlen, de vannak, akik szerint ez reális magyarázat a hazai poptörténelem legmegdöbbentőbb halálesetére. Galambos Lajos most exkluzív interjút adott a Borsnak, és abban többek között arról is beszélt, hogy bizony egyesek Zámbó Jimmy meggyilkolásával is megvádolták őt.

Horányi Juli legfájdalmasabb szakítása - celebtanácsok összetört szívűeknek

Horányi Juli szívesen beszél őszintén az érzéseiről és nyílik meg akár a Facebook vagy az Instagram nyilvánossága előtt is. Friss posztsorozatában sem tesz másként: szerelmeiről és csalódásairól mesél kendőzetlenül, miközben kisminkeli magát.

Barátnős, intim helyzetben mesél a követőinek a közösségi oldalain az esztergomi várszínház direktorának sokoldalú tehetséggel megáldott lánya az összetört szívűeknek szánt sorozatának harmadik részében is. Az elsőben élete első szerelmi kapcsolatairól és azok szomorú befejezéseiről mesélt. Csalódás, megcsalás, szakítás követték egymást a sztoriban.

A második részben Juli azt is elmesélte, hogy egészen Kaposvárig menekült az első szerelmi csalódása után, és bizony hosszú időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy újra bele merjen vágni egy párkapcsolatba. Juli nem köntörfalaz, a videóban azt is elárulja, milyen volt az, amikor ő volt a harmadik, mert akkor bizony miatta törték össze egy lány szívét.

A harmadik videóban Juli őszintén beszél arról a férfiról, akivel annyira komolyan gondolta a közös jövőt, hogy házasságról és gyerekekről álmodozott. Érdekes módon ennek a kapcsolatnak nem más vetett véget, mint az X-faktor.

Juli bevallotta, hogy élete abszolút mélypontja volt ez. A videóból minden kiderül, ráadásul a történetnek lesz negyedik része is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!