5 hír, 5 híresség

2024.07.28. 19:50

Celebmustra: Esztergályos Patrik olimpiai lázban égett, míg Galambos Lajos hazatérését ünnepelte

Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe, a mocsai trombitás lánya, Galambos Boglárka, az oroszlányi bombázó, Kocsis Alexandra, az esztergomi várszínház sokoldalúan tehetséges lánya, Horányi Juli, maga a mocsai trombitás, Lagzi Lajcsi, valamint a volt exatlonista, ifjúsági világ- és olimpiai bajnok tatai párbajtőröző, Esztergályos Patrik, a  került be. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom megye celebjeivel az elmúlt napokban!

A szakítás miatt zárt be Galambos Bogi üzlete? Lajcsi lánya végre elárulta az igazságot

Mint arról a Kemma.hu is beszámolt korábban , Galambos Lajos divattervezőként tevékenykedő lánya szakított milliárdos párjával, a Fashion Street tulajdonosával, Csipak Péterrel. A 25 éves Galambos Bogi és a tehetős üzletember féléves kapcsolatuk végére tettek pontot döntésükkel.

– A hír igaz, megerősítem, hogy valóban szakítottam Csipak Péterrel. Nálam nem férnek bele bizonyos dolgok egy párkapcsolatba. Én a páromtól tiszteletet, bizalmat és kommunikációt várok, és ez nem függ korosztálytól, egzisztenciától és társadalomban betöltött pozíciótól. Péterrel fél évet voltunk együtt, ami mindkettőnk számára egy csodás időszak volt, semmi rosszat nem tudok, és nem is szeretnék vele kapcsolatban kommunikálni

árulta el a Ripostnak Galambos Bogi.

Kocsis Szandi tippjei, hogy hőségben is hatékony legyen az edzésed

Az oroszlányi bombázó, Kocsis Alexandra összeszedte a leghasznosabb trükköket, amiket bevetve a nyári melegben is élvezhetjük a sportolást. És persze az eredmények sem maradnak el.

Nyáron a nagy melegben is lehet élvezni a sportolást!

kezdi friss Instagram-posztját a gyönyörű Kocsis Alexandra. Kiemelte azt is, hogy nem szabad hagyni, hogy a hőség kikezdje a motivációnkat és visszatartson minket a testmozgástól, melegben is fontos szem előtt tartani a céljainkat. S, hogy milyen tanácsokkal látja el rajongóit az oroszlányi bombázó? Az cikkünkből kiderül:

Videó: furcsa tolldísszel táncolt Horányi Juli és Sena

z István, a királyt előadásra készül az esztergomi várszínház sokoldalúan tehetséges lánya, Horányi Juli. Unatkozni pedig a próbák között sem hajlandó. Két próba közötti szünetben Sena Dagaduval buliznak, nem is akármire. A zenei alap csodás: Sena új zenéja:a Csillagtűz című dal.

...én imádom!

– írja róla Juli. Sena pedig kommentben reagál a közös videójukra:

Gorgeousness.

Megható történet: hazatérése után sírva trombitált gyerekeinek Galambos Lajos

A Promotions beszámolója szerint, Galambos Lajost otthont gyerekei várták, és mint azt a család egyik ismerőse elárulta, ahogy hazaért, első dolgaként rögtön elővette trombitáját, és könnyek között fújta el gyerekeinek a Takarodót, vagyis az Il Silenziót, ami után együtt sírt az egész család.

Az elmúlt évek azonban nem tűntek el nyomtalanul, a trombitásnak nem csupán a házassága, de az egészsége is ráment az ügyre. Mint ismert, már a bevonulása előtt jelezte, hogy papírja van arról, hogy gyógyíthatatlan beteg, ami miatt nem alkalmas számára a berettyóújfalui börtönkórház. Ott ugyanis nem tudják őt megfelelően ellátni. Emiatt, és jó magaviselete miatt, Lajcsi a rá szabott büntetés teljes letöltésénél, így úgy tűnt, jóval korábban elhagyhatja a börtönt, és rekreációs őrizetbe kerülhet, ami azt jelenti, hogy a saját házában, nyomkövetővel a bokáján élhet addig, amíg hivatalosan szabaddá nem nyilvánítják. 

Esztergályos Patrik emlékekkel teli közös képpel szurkolt Koch Mátééknak

A volt exatlonista, ifjúsági világ- és olimpiai bajnok tatai párbajtőröző, Esztergályos Patrika 2017-es világ bajnokságon készült közös képpel buzdítja vivó társait az olimpiai érmek megszerzésére. 

Koch Máté és Esztergályos Patrik Siklósi Gergővel és Andrásfi Tiborral csapatban 2017-ben elhozta a világbajnoki bronz érmet. Most büszkeséggel tekint vissza az élményre. 

Valahogy éreztem, hogy ez a kép, még egyszer sokat fog érni!

– írja Patrik bejegyzésében. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!