Mit mond a jósnő?

2024.07.06. 14:50

Lagzi Lajcsi jövője kiderült

Mire számíthat a frissen szabadult zenész? Most fény derül Lagzi Lajcsi jövőjére!

Kemma.hu

Lagzi Lajcsi 2022 decemberében kapta meg az ítéletét a víz-, gáz- és áramlopási ügyében, amiben 3 és fél év börtönbüntetésre ítélték. Végül összesen egy évet és két hónapot töltött a rácsok mögött, ám most vége a bezártságnak! Ugyanis ahogy arról már korábban beszámoltunk július 2-án kiengedték, így a legforróbb nyári hónapot már biztos nem a hűvösön tölti.

Mire számíthat Lagzi Lajcsi
Kiszabadult a börtönből Lagzi Lajcsi
Forrás: Mediaworks

Mire számíthat Lagzi Lajcsi

A Bors.hu megkérdezte Lénárt Éva sikeres jósnőt, aki a Dancing with the stars korábbi évadának győztesét is sikeresen megjósolta, hogy mire számíthat Galambos Lajos? Milyen lesz a jövője ? A jövőlátó szerint Lajcsi bizakodó jövő elé néz. Nem tűnnek el nyomtalanul ugyan a múlt sérülései, de sikerekben sem szűkölködik jövője.

Sokat kell küzdenie majd azért, hogy újra az emberek szeressék, tiszteljék, bár van egy réteg a rajongótábora, aki hisz benne, hogy nincs vége a zenélésnek. 

A jósnő szerint Lajcsi egészsége is javulásnak indul, ami fontos, hiszen nem könnyű a helyzet. A zenész az úgynevezett COPD betegséggel, más néven tüdőtágulattal küzd, ami gyógyíthatatlan. Lajcsi már bevonulása előtt is emiatt kérvényezte, hogy házi őrizetben tölthesse le a teljes büntetést, mert ügyvédeivel úgy gondolták, nem lehetséges a börtönbeli körülmények között ápolni őt.

Lajcsi egészségi állapota javulni fog, jobb lesz a közérzete

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!