Kemma.hu videó

2024.04.26. 19:37

Elrajtolt a Komáromi Napok, repültek a lufik, játszottak a fúvósok +fotók, videó

Ismét elrajtolt a Komáromi Napok programsorozat. Jövő szerdáig színes programokkal várják az érdeklődőket a Duna mindkét oldalán.

Körtvélyfáy Dina

Észak- és Dél-Komárom közös testületi ülésével elrajtolt a Komáromi Napok, a Tiszti Pavilonban rendezett ünnepségről korábbi cikkünkben már beszámoltunk.

Elrajtolt a Komáromi Napok programsorozat
Elrajtolt a Komáromi Napok programsorozat
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

Ezt követően a Szabadság téren a városi fúvószenekar és a mazsorettek rövid fellépését láthatták a komáromi kisiskolások és nagycsoportos óvodások, majd a városháza ablakaiból lufikat szórtak közéjük. A végére mindenkinek jutott legalább egy lufi, de akadtak, akik többet is zsákmányoltak.

Nem kellett sokat várni a következő programra sem, a város fúvószenekara a Jókai ligetben adott rövid ízelítőt repertoárjából. Az együttes szombaton 17 órakor a Csillagerődben lép színpadra.

A programok szombaton és vasárnap is folytatódnak, koncertekkel, sporteseményekkel és kulturális rendezvényekkel, amelyekről beszámolunk majd olvasóinknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában