Kemma.hu videó

2024.05.05. 17:29

Szeretlek anyu! - 15 megható anyák napi vallomás 1 videóban

A Kemma.hu anyák napi videójában most 15-en mesélnek arról, miért szeretik az anyukájukat.

Kemma.hu

Anyák napi videónk leggyakoribb mondata a "Szeretlek anyu" volt

Forrás: Sutterstock/Kemma.hu

Legyen az ember egészen kicsi gyerek, leválni próbáló kamasz, szülővé lett felnőtt vagy emlékeket őrző szépkorú, az édesanyánkra mind szeretettel, köszönöttel gondolunk, nem csak a mai napon. Anyák napi videónkban 15 vallomást szedtünk csokorba, hogy megmutassuk, a gyermeki szeretet örök és kortalan. 

A Kemma.hu anyák napi videójában most 15-en mesélnek azért, miért szeretik az anyukájukat.
Anyák napi videónk egyik leggyakoribb mondata a "Szeretlek anyu" volt
Forrás: Sutterstock/Kemma.hu

A megszólalók között van Esztergályos Patrik ifjúsági olimpiai bajnok párbajtőröző, az első Exatlon férfi győztese, Körösladányi Zsombor, a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület vezetője, Rácz Renátó, a Mert Úszni Tudni Kell Egyesület úszásoktatója, Rózsahegyi Bori, a TSC-Geotech atlétája, a Kemma Év 2023-as Sportolója közönségszavazásának női győztese, Varga Lilla, A Dalban is sikeresen szereplő Helló, Pisti! énekesnője, Somogyi Nóra, a KPVDSZ Művelődési Ház intézményvezetője, Bányai Krisztina, a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület elnöke, valamint olvasóink, illetve a Kemma.hu két online szerkesztője, Arzt-Pintér Anna és Krupánszki Máté is. 

Az anyák napja alkalmából készített összeállítás elérhető Facebook-oldalunkon, valamint Videa-csatornánkon is.

Május első vasárnapja, vagyis anyák napja alkalmából tavaly megható, szép verseke és idézeteket gyűjtöttünk össze, megmutatva, hogy az édesanya, édesanyák alakja a szépirodalomban is fontos helyet foglal el, nemcsak mindannyiunk életében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában