Hamarosan elkészül

2024.05.07. 17:00

Már csak festésre vár az új körforgalom

Levonultak a nagy munkagépek az Új út, Fényes fasor kereszteződésből. De csak látszólag van kész az új körforgalom.

Kemma.hu

Ha valaki az új, tatai körforgalom felé jár úgy gondolhatja, hogy már be is fejezték a munkálatokat. A munkagépek nincsenek a területen. A gyalogosok és a kerékpárosok pedig már birtokba is vették az utat. 

Levonultak a nagy munkagépek az Új út, Fényes fasor kereszteződésből. De csak látszólag van kész az új körforgalom.
Már csak festésre és a táblákra vár az új tatai körforgalom
Fotó: Beküldött

Azonban a Kemma.hu megtudta, hogy még nagyon is dolgoznak a területen, bár ezekhez már valóban nincsen szükség nagy munkagépekre. A körforgalom építésvezetője, Király István a Kemma.hu kérdésére elmondta, hogy már csak a forgalomtechnikai munkálatok folynak a területen. 

Hamarosan elkészül a körforgalom

– A zebrák és a forgalomterelő felfestések készülnek jelenleg. Ezek fehér, illetve piros festések. A kettő szín között pedig várni kell a teljes száradásra. Illetve a táblákat is most helyezzük ki – magyarázta az szakember, aki hozzátette, hogy a gyalogosok és a kerékpárosok nem zavarják a munkát, azonban az autók széthordanák a festéket. Illetve a felfestések és a táblák nélkül nem biztonságos a közlekedés. Bár egyelőre pontos időpontot nem tudtunk meg, hogy mikor vehetik újra birtokba a közlekedők a kereszteződést. Az építésvezető azonban megerősítette a korábbi kijelentését, hogy jóval az ígért határidő előtt átadják a forgalomnak az új csomópontot. Mint arról a Kemma.hu korábban beszámolt, még a zuhogó eső sem akasztotta meg a körforgalom építését. A munkások esőkabátban marták fel a korábbi aszfaltot. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában