Tokodaltáró

2022.01.30. 11:00

Utcafelújításra pályáznának

Többek között az idei évi költségvetésről és rendezvénynaptárról, illetve a polgármesteri illetmény és költségtérítés határozatba foglalásáról is döntöttek a legutóbbi testületi ülésen.

Walczer Patrik

A képviselők megszavazták, hogy karbantartás miatt július 25. és augusztus 12. között zárva tart majd a Brunszvik Teréz Óvoda és Mini Bölcsőde. Az iskolai tornaterem felújítására korábban 20 millió forintnyi összeget nyert az önkormányzat, melyet 6 millió forinttal egészítettek ki. Pályázati és saját forrásból elkezdődött a terem külső homlokzatának felújítása, a belső világítás korszerűsítése, a nyílászárók cseréje és a szaniterek felújítása. 

A testület most arról tárgyalt, hogy három árajánlatot kérnek be a régi burkolatok cseréjével kapcsolatban, döntés pedig a következő ülésen születhet. A község vezetése szeretne pályázatot benyújtani a Tárna utca felújítására: ehhez azonban egy olyan határozat szükséges, ami tartalmazza az önerőt is, utóbbit viszont csak a beérkező árajánlat kapcsán tudnak majd meghatározni.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!