Átdorbézolt éjszaka

2024.06.22. 17:53

A Dunában végezhette az a telefon, amelyet Magyar Péter vett el a tulajdonosától (videó)

A Tisza Párt alelnöke a budapesti szórakozóhelyen, ahonnét botrányos viselkedése miatt végül a biztonsági őrök kitessékelték, egy férfi mobiltelefonját is elvette, amelyet egy szemtanú szerint a Dunába dobhatott. A sértett feljelentést tett az ügyben.

MW

Magyar Pétert, a Tisza Párt alelnökét botrányos viselkedése miatt a biztonsági őröknek kellett eltávolítaniuk egy budapesti szórakozóhelyről

Forrás: AFP

Fotó: Isza Ferenc

A Ripost azt írja, fontos szerepe lehet az egyelőre garázdaság miatt megindult rendőrségi eljárásban annak a szemtanúnak, aki látta, amikor a belvárosi szórakozóhelyről botrányokozás miatt eltávolított Magyar Péter a Lánchíd mellett a rakparton bedobta a Dunába az erőszakkal elvett telefont – írták.

Az újabb szemtanú a lap szerkesztőségénél jelentkezett, és részletesen elmondta, hogy a „bizonytalan léptekkel közlekedő”, erősen ittas politikus kivette a zsebéből és egy „laza mozdulattal” a rakpart lépcsőjéről a vízbe dobta a készüléket. Nyilvánvalóan azért akart megszabadulni tőle, mert tudta, hogyha megtalálják nála, bizonyíték lehet a lopásra.

A Ripost információi szerint a telefon tulajdonosa az V. Kerületi Rendőrkapitányságnál tett feljelentést az erőszakkal történt eltulajdonítás miatt. Hivatalosan egyelőre annyit tudni, amit a rendőrség válaszolt:

„A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni.”

A Ripost teljes cikke ITT olvasható, videóösszeállítása az ügyről pedig itt látható:

Menczer: a fiatalok tudják, a komoly döntésekhez komoly emberek kellenek

A Magyar Péter-féle botrányra szombaton este közösségi oldalán reagált Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki szerint a fiatalok nem szeretik, ha lejáratják és átverik őket, amiként azokat sem szeretik, akiknek a viselkedése még 16 évesen is kellemetlen lenne. A kormánypárti politikus szerint a fiatalok tudják, hogy komoly döntésekhez komoly emberek kellenek, és ezért Orbán Viktort és a kormánypárokat támogatják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában