Közélet

2017.04.25. 18:08

Leukémiás gyerekfocistának segít a Fradi

A Fradi Suli Program komáromi állomására a magyar válogatott középpályása, Kleinheisler László és klubtársai egy-egy dedikált foci- és vízilabdát is hoztak. Ezeket elárverezik majd. A bevételt egy koppánymonostori, leukémiás, 10 éves kapusnak ajánlották fel.

kemma.hu

A Ferencvárosi Torna Club 2015-ben hirdette meg országos iskolalátogatási programját, melynek célja a sport népszerűsítése a gyerekek körében, de hangsúlyt fektetnek arra is, milyen fontos a tanulás a sport mellett.

[caption id="" align="alignright" width="350"] Autogramokat is lelkesen osztogatott Kleinheisler László (Fotó: N. T.)
[/caption]

A program keretében az FTC focistái két különleges labdát is hoztak: a zöld-fehérek aláírtak egy focilabdát, az Európa-kupa győztes vízipólósok pedig egy vízilabdát, amelyeket együtt jótékonysági célra fognak elárverezni. A bevételt Vadas Bencének, a Koppánymonostori SE U11-es kapusának ajánlják fel, akinél nemrég diagnosztizáltak leukémiát.

A sportegyesületnél abban reménykednek, hogy Bence mihamarabb újra felhúzhatja a koppánymonostori mezét. Gyűjtést is szerveztek a kisfiút és családját segítendő.

Az utaláshoz szükséges információk:
Kedvezményezett neve: Vadasné Bilkó Andrea
Bankszámla szám: 11600006-00000000-31652830
Közlemény: Bence Gyógyulásáért

Fradis emléktárgyak és jó hangulat

Az eseményt a Fradi Suli projektmenedzsere nyitotta meg, aki a Fradiról mesélt a gyerekeknek, és kérdéseket tett fel nekik. Aki helyesen válaszolt egy-egy fradis emléktárggyal lett gazdagabb.

A gyerekek együtt szurkolhattak a Fradi-sassal, kérhettek autogramot és közös képet Kleinheisler Lászlótól és Kulik Renátótól, aki a Fradi futsalcsapatának támadó játékosa.

További részletek a holnapi 24 órában.

A gyerekek együtt szurkolhattak a Fradi-sassal, kérhettek autogramot és közös képet Kleinheisler Lászlótól és Kulik Renátótól, aki a Fradi futsalcsapatának támadó játékosa.

Autogramokat is lelkesen osztogatott Kleinheisler László (Fotó: N. T.) -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!