Kék hírek, bulvár

2012.07.02. 14:33

A hőség sem szegte a Quantum XXL kedvét - Fotók, Videó!

A Quantum XXL táncosainak kedvét a kánikula sem vette el Tatán: bolondoztak, viccelődtek, és lehengerelték a Víz, Zene, Virág fesztivál közönségét.

A. P. A.

A Quantum XXL tánccsapat jóképű tagjai hozták a formájukat, fellépésük előtt bolondozással töltötték az időt, többek között lefényképezkedtek az egyik gyerekcsatorna két  figurájával is.

Produkciójuk előtt táncversenyre invitáltak minden vállalkozó kedvű gyereket a közönségből. A kicsik és fiatalok aztán szüleik és ismerőseik legnagyobb örömére szépen előadták a hamarjában megtanult koreográfiát.

A legügyesebben a 7 éves Zórádi Dorira táncolt, akinek ügyessége még a quantumos fiúkat is meglepte. Mint kiderült, Dorina a szanyi Bokréta Néptáncegyüttes utánpótlás gyermek néptánccsoportját erősíti, nyereménye pedig egy, a fiúk médiaszerepléseiből már jól ismert Q XXL feliratú póló volt.

A verseny után a tánccsapat is megmutatta, mit tud. Közönségük - dacolva a forró aszfalttal és a tűző nappal - lelkesen nézte végig produkciójukat. Talán mondani sem kell, hogy a taps mellett sikítozást is lehetett hallani a méltán népszerű srácok előadása alatt.

Mészéros János Elek együtt érkezett a fesztiválra a Quantum XXL tagjaival. A Csillag születik csengő hangú felfedezettje sztárallűrök nélkül, a tőle megszokott szerénységgel énekelte végig a tehetségkutatóból ismert repertoárját, megosztva hallgatóságával személyes emlékeit is az előadott dalokról.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!