Nézze meg

2 órája

Eperjesre költözni 1 millióért? Megéri?

Eperjes önkormányzata egymillió forint támogatást ad a településre költöző családoknak - írta meg még október elején szinte az összes hazai online és printes napilap. Utánanéztünk érdemes-e Eperjesre költözni!

MW

Forrás: wikipedia

Az elmúlt ciklusban sokat változott Eperjes. Megszépültek a közterek, megoldották a háziorvosi ellátás és a bolt ügyét, kifizették a település adósságait. Felújították az önkormányzati épületeket, és fejlesztették a játszóteret is. Emellett rengeteg programot is szerveznek a faluban -írja a Delmagyar.hu. 

A lapnak nyilatkozó polgármester, Kabai Mátyás azt is elmondta, hogy egy rendezett és élhető település Eperjes, és továbbra is a nyugalom szigetének kell maradnia, így erkölcsi bizonyítványhoz és munkahelyhez kötött az összeg, amit a frissen beköltöző családoknak ajánlanak fel.  

Utazzon Eperjesre!  

Eperjes Orosházától közel 20 km-re van és a falun áthalad az Alföldi Kéktúra. A lakosainak száma az utóbbi 10 évben majdnem a felére csökkent, és a Covid-járvány sem nem kivételezett a településsel. A rendelet szerint a támogatás a 45. életévüket be nem töltött házasoknak, élettársaknak vagy a gyermeküket egyedül nevelő szülőknek jár kizárólag. Feltétel, hogy magyar állampolgár legyen a beköltöző, erkölcsi bizonyítvánnyal kell rendelkeznie és bejelentett munkahellyel. Tíz évre kell aláírni a szerződést, ha korábban elköltözik a család, kamatostul kell visszafizetni a pénzt.  

 

Ha úgy dönt, belevág egy ilyenbe, előtte mindenképp nézze meg a helyet, hogy eldönthesse, valóban boldog tudna-e ott lenni a családjával. Jelenleg egy házat találtunk, amely eladó, ez pedig felújításra szorul. Cserébe 130 négyzetméteres, 3 szobás, és egy közel 1400 négyzetméteres telek tartozik hozzá. Az ára 6,8 millió forint, így egy dolog biztos, nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia a vételárért!

Forrás: ingatlanbazar.hu


Keressen házakat az Ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!