Boszorkányoktól a tökökig

2 órája

Boszorkánylábakon álló esernyő, forgolódó seprű és sütőtök plüssből az idei Halloween-trend

Évről évre egyre nagyobb teret hódít hazánkban az ősi kelta ünnep. A Halloween előtti napokban felkészültek a virágüzletek is. Mind közül a tatabányai Fő téren jártunk.

Kemma.hu

Esernyő boszorlánylábakon, plüss sütőtök és egy üvöltöző, pörgő-forgó seprű. Ezekre az újdonságokra bukkantunk az egyik tatabányai virágboltban Halloween előtt.

Halloween idei trendjei a virágboltokban
Halloween előtt már felkészültek a virágüzletek
Fotó: Zantleiner Ingrid / Forrás: 24 Óra

A főtéri virágboltban az idén is számos újdonság várja az érdeklődőket. Bár a Halloween eredetileg ősi kelta hagyományokból származik, évről évre nagyobb teret hódít hazánkban is. Havelda Edit üzlete sem kivétel, aminek bejáratánál értük utol a szakembert. 

Halloween idei trendjei a virágboltokban
Ottjártunkkor Havelda Edit igazgatta a boszorkány ruháját
Fotó: Zantleitner Ingrid / Forrás: 24 Óra

Épp nagy munka közben kértük meg, mutasson néhány rémisztő alkotást. Különböző méretű és számos anyagból készült sütőtökkel készült: a néhány centiméteres változattól az egy méteres darabokig bezáróan minden van itt. Természetesen a Halloween szimbóluma, a vicsorgó és világító töklámpás is jól megfér az üzlet kirakatában.

Halloween új színt kapott

Aztán van kerámiából, plüssből, de dísztököt is rejt az egyik pult. A plüssök között talán az a legérdekesebb, hogy nemcsak összetételben, de színben is teljesen természetellenes. A megszokott narancs szín helyett lila, mályva, fekete és krémszínben pompázó sütőtökök is vannak. A legérdekesebb az úgynevezett Halloween-sarok, ahol pókhálóval átszőtt boszorkányok és seprűk kaptak teret a főtéri virágboltban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában